üzülmemek eldemı cnm ısyan etmıyorum ama gerçekten de cok bunaldım artık esımede yansıtmak ıstemıyorum ama kotuyum ıste benı sen anlayabılırsın hıcbırsey gelmıor artık elımden 🙁
HEMEN TUP P.TESI dr a gıdecegım tüpe baslarsa bu ay baslamk ıstıyorum süreç cnmı sıkıo artık baslamazzsada kısa da olsa Yalovaya kaçıp basımı dınleemk ıstıorum açıkçası
Tuzlu çubuk kraker bulundur hep yaninda.benim çok ağır geçmedi şükür sadece sabah hafif bulantilarim oldu ama cubuklarimi yinede yanimdan ayirmadim 🙂 bulantilar genelde 4 ay sürüyor diyorlar benim bikaç gündür iyice azaldı.
üzülmemek eldemı cnm ısyan etmıyorum ama gerçekten de cok bunaldım artık esımede yansıtmak ıstemıyorum ama kotuyum ıste benı sen anlayabılırsın hıcbırsey gelmıor artık elımden 🙁
Canim benim sen daha gencsin, olacak hayirlisi ile insaallah.... Hersey de var elbette bir hayir. Biz bilemeyiz allah in bildigini. Bak ben de cok uzuldum ama hayat devam ediyor, Napalim. Bu adet donemim bitince, tekrar üçüncü asilama için tekrar tedavi ye basliycam. Napayim ? Vaz mi geceyim ? Isyan mi edeyim ? Hayatta oyle dertler var ki, rabbim bize once saglik sihhat ve Afiyet versin. Insaallah bizede hayirlisiyla evlatlar da verecek. Zamani gelince.....
Kendini cok üzme,... Yola devam edicez durmak yok !
Bilmiyorum ki canim bu kişiden kişiye değişiklik de gösteriyor sanırım. Mesela benim bulantım 2.aydan sonra başladı ve azdı yani yemegimi falan herseyi yine eskisi gibi yiyorum. Sadece aşırı bir koku hassasiyeti oluştu özellikle bazı yemekler piserken mutfağın yakınından bile geçmiyorum mecbur kalırsam burnumu kapatıyorum 🙂 bir arkadaşım da hamileliğin başında 3 ayda 8 kilo verdi hastanede serumlarla beslendi sonra kendine gelebildi yani demem o ki bu süreç kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Senin inş okadar zor geçmez.