Canim bence sen cok stres yaptigin için, gunleri saydigin için adet olmuyorsun. birak dusunme ilgilenme cikart aklindan, rahatlan. Bak gor o zaman adet olucaksin.
Bebegimgelsin canim bana kirildin mi sen ? Asla kimseyi kirmak istemem. Sadece yanlis ifade etmis olabilirim. Lutfen kusuruma bakma. Ama asla niyetim kotu olmaz. Emin olabilirsin canim.
Canim sanirim yanlis ifade ettim kusura bakma, yani demek istedigim esin yorgunluktan dolayi zorlanirsa eger, onu her seye ragmen zorlama Bosver, oluruna birak...
Neyse ya kafam allak bullak dusuncelerimi ifade etmekte zorlaniyorum.
Yoksa tabiiki arzu olduktan sonra allah da verdikten sonra, tabiiki rabbim hayirlisiyla versin cümlemize....
Bebegimgelsin canim bana kirildin mi sen ? Asla kimseyi kirmak istemem. Sadece yanlis ifade etmis olabilirim. Lutfen kusuruma bakma. Ama asla niyetim kotu olmaz. Emin olabilirsin canim.
Canm ya olutmu oyle sey ne kirilmasi ben sadece merak ettgmdeb sordm ne alndm ne krldm asla oyle bsey dusnme msafrm oldgu icin pek yazamyorm sadece seni yanls anlamdm kuzum inanki dert etme kendne
Canim bence sen cok stres yaptigin için, gunleri saydigin için adet olmuyorsun. birak dusunme ilgilenme cikart aklindan, rahatlan. Bak gor o zaman adet olucaksin.
Kizlar size bisey diyecegim hamile oldugumu ogrendigimdeb beri esimle daha hic birlikte olmadik.. melek cenneti veya diger hamile kizlar doktorunuz birliktelik zararli ilkdonem bisey dedimi hic.. Esim cok korkuyo bisey olcsk diye normalde hani hic ole bir istekle yanasmiyo yanima..