Ayin 25inde canm daha var yani ymurtlama hesapladm 8iydi dun aksam catladi aknti geldi daha yok kesldi cok kucktu zaten acaba 36 saate kadar canli kalablyomus acaba dogrumu
Aleykumselam ve gunaydn bi mucize olsa ve guzel haberi alsan ne guzel olur benn dun gece akntyla birlkte cok minik kahverengi akntm geldi cok kucuktu galba yunurtam tam catladi ama maalesef degerlendremedk napalm artk ksmet
Elfidam canim seni merak ettim insallah aksama pozitif sonucu duyarsin insallah dua ediyom senin icin kanaman ne durumda cogaldimu yoksa yine az azmi geliyo
Kizlar yeni eve geldim, msj lari henüz okuyamadim. Acele cvp verim sizi merakta birakmiyim. Misafirim gelcek, burda cok kalamiycam.
Akintim cok az ama devam ediyo. Cok bel agrim var. Insaallah dediginiz gibi pozitif sonucu gorurum.
Kizlar yeni eve geldim, msj lari henüz okuyamadim. Acele cvp verim sizi merakta birakmiyim. Misafirim gelcek, burda cok kalamiycam.
Akintim cok az ama devam ediyo. Cok bel agrim var. Insaallah dediginiz gibi pozitif sonucu gorurum.
CNM INS INSSS YA BEN ACILE GITMEYI DUSUNUORUM VALLA COK KOTU BELIM IKI BUKLUM OLDU KALKAMIYORUM BILE YAA COK FENA OLDUM ADETIM BU KADAR AGRILI OLMAZDI KI BENM
CNM INS INSSS YA BEN ACILE GITMEYI DUSUNUORUM VALLA COK KOTU BELIM IKI BUKLUM OLDU KALKAMIYORUM BILE YAA COK FENA OLDUM ADETIM BU KADAR AGRILI OLMAZDI KI BENM
haklısın cnm su torbasını aldım yattım bakalım ıns geçer adet de olabılrım gunum geldı 3 gu kaldı ya bazen erken gelıo gecenkı aşılamamda da uc gun once gelmıstı
Mrb kizlar ilaclari biraktim düşüğü sadece ileri zamna atiyor gibi geldi. Dr a dedim oda sadece igneni iç birak o halde ilaci dedi dusecekse düşer zaten hocam boşa ilaç dediğimde Dr doğru bi yaklasim dedi dua edin bisey olmasin bebegime