Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Iyi akşamlar kızlar çok oldu giremiyorum. Mc şaşkın hamileymişsin canımmm çok ama çok sevindim inanamassın allah hayırlısyla kucağına almayı nasip eder inşallah.... elfidam sana gelince canm ben gerçektente üzüldüm bu duruma allah büyük yapabileceğimiz bişey yok malesef ! Bende bu ay aşılamayı ikinci kez yapmayı düşünüyordum ama duyduklarıma göre şans çok az artıyormus ne yapalım bizde o günleri görecez ama ne zamann

Benimde gogsumun ucu diklesmisti hayirlisi canim insallah hamislik belirtisidir

Cok sagol anoson Rabbim en tez vakitte sanada nasip eylesin insallah.. ozlettin kendini arada gel yaz.. insallah asilaman tutar bukez🙂

Elfidam.durumunu merak ediyorum yarin muhakkal yaz..
Mc yatiyor cok yoruldu az iyilestimya camasirlari hallettim kacgundur ikidebir nevresum.degismekden bikdim.. allahdan esim yardim.ediyo sagolsun..
Suan yattim.belim catliyo..
Buarada yasin hatmimin bitmesine 6 yasin kaldi cok sukur..
Sonra bebegimin saglikli olmasi icin yapicam sonrafa saglikli kolay dogum icin insallahh
.
Opdum.cok cok Allah rahatlik versin

Noldu canim hayirdir? Geçmiş olsun
Kiz basima gelenler... esim hasta oldu butun hafta cuma iyilesti grip bana bulasti.. bendede astim.bronsit var oda azdi.. bugun doktora gittik antibiyotil verdi ama hamile icin uygun..
Bronslarim tikanmis nefes bosu tikanmis intihap olmus.. bide oksuruk iyi degilmis bebek icin mecbur ilac kullancam sen naptin girmedin kacgundur

Çok geçmiş olsun canim yiyeceklerle de takviye yap daha kolay atlatrsin inş. Hastaneden sonra kaynanama geldim orada kaliyorum mecbur evim hastaneye 2 saat ve virajli yollar 🙁 net yok kaynanamda pek giremiyorum net paketi yok telimin