Elfidam canım üzüldüm senin için yaa rabbim verir inşallah sana ve .herkese rabbime çok içten dua edin inşallah kabul edecektir canım inşallah öbür aya kismet artık
Hayir sakin korkma canim. Bizim durumumuz daha zordu çünkü. Bize dr acikca soylemisti asilama dan fazla umutlanmayin ama yinede mecbur deniycez, daha sonra tüp bebek geceriz demisti dr.
Senin durumun bizim gibi degildir, o yüzden sen rahat ol canim. Seninki insaallah tutacak. Ben umutluyum senin için canm.
bu arada kızlar kendımı umıtlendırmek de ıstmeıyorum ama az once dus alırken goguslerımın hassasıyetını ve ucunun acıdığını hıssettım soracaksınz kı her ay nasıl oluyor valla goguslerıme hıc dıkkat etmıyorum hermevsım falan burda gogusleeınden anladığını solemıstı ya ondan bu ay bende dıkkat ettım ama psıkolıj mı adet belırtısı mı nedır bılmıyorum cok zor ya rabbım bıran once hayrlı sonuçlar verır ıns hepımıze
bu arada kızlar kendımı umıtlendırmek de ıstmeıyorum ama az once dus alırken goguslerımın hassasıyetını ve ucunun acıdığını hıssettım soracaksınz kı her ay nasıl oluyor valla goguslerıme hıc dıkkat etmıyorum hermevsım falan burda gogusleeınden anladığını solemıstı ya ondan bu ay bende dıkkat ettım ama psıkolıj mı adet belırtısı mı nedır bılmıyorum cok zor ya rabbım bıran once hayrlı sonuçlar verır ıns hepımıze
Malesef azar azar geliyo. Yarina kadar normal adet olurum heralde.
Allah hepinizden razi olsun insaallah. Duanizi eksik etmediniz, beni yanliz birakmadiniz.
Yarin sabah yinede kan vercem çünkü hastaneye bildurmem gerekiyo sonucunu.
Boşlukta gibiyim. Ben esimi teselli ediyorum, Esim de beni... Birbirimize gostermemeye calisiyoruz uzuntumuzu ama gozlerimizden okunuyo üzüntü muz...
Elıfım takma kafana ben 5 yıl bekledım rabim zamanın nı beklıyo demek kı az cok bılıyon benım neler yasadıgımı bol dua et vardı bunda da bı hayır hersey gonlunce olsun tatlım