MCasksin Hamiş Melek Üye 8 Şubat 2015 #13.261 celikcelik' Alıntı: Ettim canim. Simdi ziyarettn geldim.dua ettim.hepimize 🙁 Genişletmek için tıkla ... Sagol canim benim Rabbim gonlunun guzellogi gibi versin Rabbim en kisa zamanda evlat versin hayirlisiyla insallah
celikcelik' Alıntı: Ettim canim. Simdi ziyarettn geldim.dua ettim.hepimize 🙁 Genişletmek için tıkla ... Sagol canim benim Rabbim gonlunun guzellogi gibi versin Rabbim en kisa zamanda evlat versin hayirlisiyla insallah
MCasksin Hamiş Melek Üye 8 Şubat 2015 #13.262 Elfidam insallah adet olmazsin yaaaa acaip moralim bozuldu🙁
elfidamsanem Daimi Üye Üye 8 Şubat 2015 #13.263 celikcelik' Alıntı: Ettim canim. Simdi ziyarettn geldim.dua ettim.hepimize 🙁 Genişletmek için tıkla ... Canim karacaahmet e mi gittin yoksa ?
celikcelik' Alıntı: Ettim canim. Simdi ziyarettn geldim.dua ettim.hepimize 🙁 Genişletmek için tıkla ... Canim karacaahmet e mi gittin yoksa ?
C celikcelik Daimi Üye Üye 8 Şubat 2015 #13.264 elfidamsanem' Alıntı: Canim karacaahmet e mi gittin yoksa ? Genişletmek için tıkla ... Yok balikligol
elfidamsanem' Alıntı: Canim karacaahmet e mi gittin yoksa ? Genişletmek için tıkla ... Yok balikligol
elfidamsanem Daimi Üye Üye 8 Şubat 2015 #13.265 celikcelik' Alıntı: Yok balikligol Genişletmek için tıkla ... Himm orda kim yatiyor ?
C celikcelik Daimi Üye Üye 8 Şubat 2015 #13.266 elfidamsanem' Alıntı: Himm orda kim yatiyor ? Genişletmek için tıkla ... Hz ibrahim makami cnm senin kanaman devam.ediyimu
elfidamsanem' Alıntı: Himm orda kim yatiyor ? Genişletmek için tıkla ... Hz ibrahim makami cnm senin kanaman devam.ediyimu
elfidamsanem Daimi Üye Üye 8 Şubat 2015 #13.267 MCasksin' Alıntı: Elfidam insallah adet olmazsin yaaaa acaip moralim bozuldu🙁 Genişletmek için tıkla ... Ah mc bide bana sor canim ! Keske esime adet olmadigimi soyleneseydim. Simdi gerçekten olursam nasil soyliycem ! Cok umutluydum ya
MCasksin' Alıntı: Elfidam insallah adet olmazsin yaaaa acaip moralim bozuldu🙁 Genişletmek için tıkla ... Ah mc bide bana sor canim ! Keske esime adet olmadigimi soyleneseydim. Simdi gerçekten olursam nasil soyliycem ! Cok umutluydum ya
prenses 1989 Hamiş Melek 8 Şubat 2015 #13.268 elfidamsanem' Alıntı: Himm orda kim yatiyor ? Genişletmek için tıkla ... kız balıklı gölde kimse yatmıyo be güldürdün beni urfadaki balıklı göle gitmiş çelik urfalı
elfidamsanem' Alıntı: Himm orda kim yatiyor ? Genişletmek için tıkla ... kız balıklı gölde kimse yatmıyo be güldürdün beni urfadaki balıklı göle gitmiş çelik urfalı
elfidamsanem Daimi Üye Üye 8 Şubat 2015 #13.269 celikcelik' Alıntı: Hz ibrahim makami cnm senin kanaman devam.ediyimu Genişletmek için tıkla ... Vallah korkudan bakmiyorum canim. Pedim temiz ama peceteye geldi. Ondan sonra da bakmadim daha
celikcelik' Alıntı: Hz ibrahim makami cnm senin kanaman devam.ediyimu Genişletmek için tıkla ... Vallah korkudan bakmiyorum canim. Pedim temiz ama peceteye geldi. Ondan sonra da bakmadim daha
elfidamsanem Daimi Üye Üye 8 Şubat 2015 #13.270 sura1989' Alıntı: kız balıklı gölde kimse yatmıyo be güldürdün beni urfadaki balıklı göle gitmiş çelik urfalı Genişletmek için tıkla ... 🙂 bana kirmizi cok yakisiyor ! Sana gulmek cok yakisiyor !
sura1989' Alıntı: kız balıklı gölde kimse yatmıyo be güldürdün beni urfadaki balıklı göle gitmiş çelik urfalı Genişletmek için tıkla ... 🙂 bana kirmizi cok yakisiyor ! Sana gulmek cok yakisiyor !