Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Kizlar Nerdesiniz ? Gonlunuzden ne geçiyo ? Sizce hamile miyim degilmiyim ?
Hisseden var mi ? 🙂
Elfidam bastan beri diyom insallah yarin guzel haberi verceksin.. keske test aldirsaydin dun esine bixi bukadar bekletmwn gunah degilmi🙂
Yani ben hala hamile oldunu dusunuyom insallah yarin belli olur insallah hamisdirsin canim dualarim seninle

Canim benim eşime aldirmayi dusundum ama Esim cekinir yani test alamaz. Bide kesin sonuç istedim o yüzden ozellikle beklemek istedim. Bende cok sabirsizim ama baska care yok bekliycem.

Ay nolur oyle konusma ya cok uzuldum simdi. Yaninda olsaydim sana cok güzel hasta corbasi yapardim canim ! Esine soyle sana hazir Corba yapsin bari. En kolayi. Yada sen ayakta durabiliyosan sen yap sicakca ic, iyi gelecektir canim benim
Sagol canim benim iste yakin olsaydik borbirimize destek plurduk ama sende artim hamilesin🙂 yapamazdin corba yaklastirmasdim.kendime🙂
Esim yapiyo sagolsun simdi canimij cejdigi corba yapicam onu yicem 🙂
Cok sagil dusundun icin sen elini ayagini sicak tut hic yorma kendini esinde birliktelik isterse yanasma su aralar🙂

Canim benim eşime aldirmayi dusundum ama Esim cekinir yani test alamaz. Bide kesin sonuç istedim o yüzden ozellikle beklemek istedim. Bende cok sabirsizim ama baska care yok bekliycem.
Olsun canim hamis olda varsin 1 gun gec ogrenelim🙂
Bundada vardir hayir cok dua ediyom senin icin insallah Rabbim umutlarimizi bosa cikarmaz

Elfdam bende umtlym senden hep soyluyrm arzumda mcde hermevsmde hissetmstm sendede hissettm canm be hayrlsi

Aamiinn Aamiinn Aamiinn ecmein insaallah hayirlisiyla nasip etsin rabbim insallah !
Rabbim burdaki tüm arkadaşlara ve bana nasip etsin !
Rabbim bize en guzelini versin insaallah...

Sabah esime mecburen adet oldum dedim, uzuldu, neden olmuyo dedi. Dedimki rabbim bize en guzelini verecek de ondan dedim.....

Insallah rabbim hayirlisiyla nasip etsin cümlemize insaallah