Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Kendine dikkt et cnm limonlu cay ic bol bol gecmis olsn gülüm

canım hoş geldin öncelikle bi tedavi görüyomusun biliyosunki iğne ve ilaçlarda yan etki çok yapıyo özellikle aşılama ve çatlatma iğnesi çok yapıyo butür şeyler ama bahsettiğin şeylerin içinde en belirgin hamişlil özelliği kahve rengi akıntı bu gebelik belirtiside olabilir adet başlangıcıda rabbim gönlünden geçeni versin inşallah sende hamiş olursunn😛😛😛

Slm kizlar
Mc cim kendine dikkat et, mumkun oldukca disari cikma, iyice dinlen canim, çok gecmis olsun canim

Slm Kizlar canlar, ya kotu bi gece geçirdim, hiç uyuyamadim once, sabah da cok gec Kalktim. Akintim kesilmis, hani adet oncesi akinti once kesilir ya ayni oyle. Her an adet olabilirim. Ama simdilik gelen giden yok.
Kizlar gece rüyamda bi uyaniyorum ki gogus uclarm sismis diklenmis. Sonra esimle hastaneye gudiyoruz orda hamile oldugumu igreniyorum.
Kizlar nolur dua édin. Cok heycanlym.
Sabah esim cok rahatsiz etti ama kurtulmak için adet oldum dedim 🙂 Allah affetsin yalan soyledim 🙂

kıyamam canım sana ya düşünme nolursun böyle stres girme lütfen yokmu evde hiç test filan ya offff sende denesene şu kocakarı yöntemini

kıyamam canım sana ya düşünme nolursun böyle stres girme lütfen yokmu evde hiç test filan ya offff sende denesene şu kocakarı yöntemini
Slm sura cim, zaten on gündur o yöntemle ilaç yolladim ! Daha da yapmam onu bi muddet !

Dunku kasik bel bacak agrilarim gecti. Nerdeyse hiç agrim yok. Ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi, hiç bisey yok.

Nolur dua edin, adet olmiyim ya