Canim iyi sordun valla sen dorunca hatirladim.
Ilk asilamami 14.Cu gün yapmisti dr, asilamanin 12. Ci günü kirmizi lekeler basladi, sonrada 14.Cu günü sabah yinede gittim kan testi yaptirdm ogleden sonra da normal adet oldum.
Progesteron döllenme olunca tutunmasina yardimci oluyor, dollenme olmamissa adeti gecikmeden söktürüyor. Yani hamile degilsem bugün yarin kesin adet olucam
Zaten hic bi zaman stres altinda olmaz. Sanirim sen bizim yuzumuzden bugün biraz stres oldun bunuda esin hissetti. Olur oyle seyler. Hayirlisi olsun canim üzülme 🙂
Prf saracoglu nun sitesine gir, orda, sogan kürü ve yapilisi var. Onu yap. Ister hemen yap, ister adet ol adetin bitsin oyle basla. Ama olurda simdi hemen baslarsan ve ustune adet olursan kürü hemen birak devam etme.
Sayfada güzelce anlatmislar nasil yapildigi. Istersen dene.
Canm olurmu oyle sey sizle bi alakasi yok aksine sizle knusmak iyi gelyo cnku bulundgm yerde dertlescek kmse yk ben esme soyledm ama braz rahatsLandi iste
O zaman sen cok stres mi yapiyosun ? Çünkü sogan kürü ile olmamasi nerdeyse imkan siz. Cok kafaya takıyorsun.stres yapma birak ne zaman isterse o zaman olsun. Unut hic dusunme. Farzet ki hic oyle sikinti yok. Yok say. Bir hafta boyle dene bak kesin adet olursun.
O zaman sen cok stres mi yapiyosun ? Çünkü sogan kürü ile olmamasi nerdeyse imkan siz. Cok kafaya takıyorsun.stres yapma birak ne zaman isterse o zaman olsun. Unut hic dusunme. Farzet ki hic oyle sikinti yok. Yok say. Bir hafta boyle dene bak kesin adet olursun.
Canm olurmu oyle sey sizle bi alakasi yok aksine sizle knusmak iyi gelyo cnku bulundgm yerde dertlescek kmse yk ben esme soyledm ama braz rahatsLandi iste