elfidamsanem Daimi Üye Üye 6 Şubat 2015 #12.931 Kizlar son progesteron hapini fuzeyle fizana yolladim ! 🙂 Hayde hayirlisi insaallah...... Rabbim muradimizi versin insaallah....
Kizlar son progesteron hapini fuzeyle fizana yolladim ! 🙂 Hayde hayirlisi insaallah...... Rabbim muradimizi versin insaallah....
hermevsim Hamiş Melek Üye 6 Şubat 2015 #12.932 elfidamsanem' Alıntı: Kizlar son progesteron hapini fuzeyle fizana yolladim ! 🙂 Hayde hayirlisi insaallah...... Rabbim muradimizi versin insaallah.... Genişletmek için tıkla ... Amin canım hadi hayırlısı bu ilaç ne işe yarıyo canım neden adet olmadan bi gün önce alınıyo
elfidamsanem' Alıntı: Kizlar son progesteron hapini fuzeyle fizana yolladim ! 🙂 Hayde hayirlisi insaallah...... Rabbim muradimizi versin insaallah.... Genişletmek için tıkla ... Amin canım hadi hayırlısı bu ilaç ne işe yarıyo canım neden adet olmadan bi gün önce alınıyo
C celikcelik Daimi Üye Üye 6 Şubat 2015 #12.933 elfidamsanem' Alıntı: Kizlar son progesteron hapini fuzeyle fizana yolladim ! 🙂 Hayde hayirlisi insaallah...... Rabbim muradimizi versin insaallah.... Genişletmek için tıkla ... alttan mi aliyn sen
elfidamsanem' Alıntı: Kizlar son progesteron hapini fuzeyle fizana yolladim ! 🙂 Hayde hayirlisi insaallah...... Rabbim muradimizi versin insaallah.... Genişletmek için tıkla ... alttan mi aliyn sen
elfidamsanem Daimi Üye Üye 6 Şubat 2015 #12.934 Arbük kübra' Alıntı: Inşallah olmazsın elfidam ve senin belirtilerin varmı cnm Genişletmek için tıkla ... Kasik agrim basladi canim bugün, adet sancisi gibi
Arbük kübra' Alıntı: Inşallah olmazsın elfidam ve senin belirtilerin varmı cnm Genişletmek için tıkla ... Kasik agrim basladi canim bugün, adet sancisi gibi
elfidamsanem Daimi Üye Üye 6 Şubat 2015 #12.936 hermevsim' Alıntı: Yarın eczaneden test al pazar günü yap o zaman ya pazartesi çok geç çatlarim ben o güne kadar Genişletmek için tıkla ... Hahaha bekliyceksIniz benimle birlikte artik 🙂 Belki o zaman à kadar adet olurum , bEKlemenize de gerek kalmaz , Size hemen haber veririm kizlar
hermevsim' Alıntı: Yarın eczaneden test al pazar günü yap o zaman ya pazartesi çok geç çatlarim ben o güne kadar Genişletmek için tıkla ... Hahaha bekliyceksIniz benimle birlikte artik 🙂 Belki o zaman à kadar adet olurum , bEKlemenize de gerek kalmaz , Size hemen haber veririm kizlar
elfidamsanem Daimi Üye Üye 6 Şubat 2015 #12.937 Arbük kübra' Alıntı: Umudunu yitirme elfidam herseyin hayırlısı Genişletmek için tıkla ... Aamiinn ecmein.....
Arbük kübra' Alıntı: Umudunu yitirme elfidam herseyin hayırlısı Genişletmek için tıkla ... Aamiinn ecmein.....
hermevsim Hamiş Melek Üye 6 Şubat 2015 #12.938 elfidamsanem' Alıntı: Hahaha bekliyceksIniz benimle birlikte artik 🙂 Belki o zaman à kadar adet olurum , bEKlemenize de gerek kalmaz , Size hemen haber veririm kizlar Genişletmek için tıkla ... Inşallah hemen haber verirsin tabi ama güzel haberı inşallah canım
elfidamsanem' Alıntı: Hahaha bekliyceksIniz benimle birlikte artik 🙂 Belki o zaman à kadar adet olurum , bEKlemenize de gerek kalmaz , Size hemen haber veririm kizlar Genişletmek için tıkla ... Inşallah hemen haber verirsin tabi ama güzel haberı inşallah canım
elfidamsanem Daimi Üye Üye 6 Şubat 2015 #12.939 celikcelik' Alıntı: alttan mi aliyn sen Genişletmek için tıkla ... Evet 🙂 hapi derinlere yolluyorum du da bu aksam son du 🙂
celikcelik' Alıntı: alttan mi aliyn sen Genişletmek için tıkla ... Evet 🙂 hapi derinlere yolluyorum du da bu aksam son du 🙂
C celikcelik Daimi Üye Üye 6 Şubat 2015 #12.940 elfidamsanem' Alıntı: Evet 🙂 hapi derinlere yolluyorum du da bu aksam son du 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyi yapion cnm inşallah sifasini gorursunben.agizdan aliyodum 🙂
elfidamsanem' Alıntı: Evet 🙂 hapi derinlere yolluyorum du da bu aksam son du 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyi yapion cnm inşallah sifasini gorursunben.agizdan aliyodum 🙂