Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Begendinmi buna sevindim ama iyi degilmi ac kalmiyom bebek icin onemli seyleri yiyon bence saglikli🙂 ama ilk cocukda cok kilo alinirmis diye duydum hayirlisi 🙂
Bence güzel menu, Her sabah iyi haslama yumurta, yesillik iki Dilim ekmek, ara ogün de findik ceviz kuru uzum, aksam et balik vs. Sabah aksam sût. Daha nolsun. Ne az ne çok gayet düzenli bence. Aslinda bende simdiden bu menuye uyabilirim

Ya mc yine az yiyo ben çok yiyorum ben kendimi dusunemiyorum bile çok acıkiyorum ve bol su içiyorum

Canim burda pazar laburatuar kapali, nasil kan testi yaptirayimki ? Ya ctesi yada ptesi olcak 🙂
Idrar testi al yarij pazar sabahi yaparsin.. clear blue markasi varsa ondan al canim..
Benim doktprumda dediydi o test bizimkilerle ayni kalitesi diye..
Bende diger test hafif silikken clearblue direk hamissin dedi🙂
Ama kendi guvendin marka varsa oda olur.
Eger adet olursanda saklarsin..
Bak yarun test almayi unutma adet olmazsan🙂
Doktor dedi idrarda 0,99 yani yuzde 1 yanilma hakki var..
Kandafa 0,999 mus yani hicbisey net degilmis oyuzden idrarda 2 kez felab gordunmu yeterli🙂

Ya mc yine az yiyo ben çok yiyorum ben kendimi dusunemiyorum bile çok acıkiyorum ve bol su içiyorum
Kiz benimde yiyesim geliyo yataga yatiyom ayyy bi acikiyom sinir oluyom yemiyom.. midem kaziniyo resmen gecenin saatinde 2 gecedir ac uyuyom napim.. bide kabizlik basladi bende agr cekiyom.. hermevsim sendede olabilri dikkat et bol su ic.. ben bugun kayisi aldim kuru onu yicem ilacdan iyi

kabzlik olur cnm ama gecicidr sanirupim bn 2 aynhamis kldim 2 bck kilo aldim istahim cok acikti gece klkip ymk yiyodum

Hahaha hayyyy kizlar alemsiniz ha ! Sût icmek te ne var ? Ben pastorize sütü cok severim , Her gün en iki bardak icerim su gibi icerim . Sicak icemiyosaniz soguk için yani isitmadan için .
Ayyy onun kokusuu bende simdi bu ictigim sutu seviyom ilkkez burnumu kapamadab ictim.. sut icemeyince sonra burnun acik icince fatkli oluyo😉

Ah canım ya hasta halinle kendini unutmuş hala beni dusunuyorsun !
Sizi üzmek istemiyorum ama kasik sancim basladi. Birazdan son progesteron hapini alicam.