Begendinmi buna sevindim ama iyi degilmi ac kalmiyom bebek icin onemli seyleri yiyon bence saglikli🙂 ama ilk cocukda cok kilo alinirmis diye duydum hayirlisi 🙂
Bence güzel menu, Her sabah iyi haslama yumurta, yesillik iki Dilim ekmek, ara ogün de findik ceviz kuru uzum, aksam et balik vs. Sabah aksam sût. Daha nolsun. Ne az ne çok gayet düzenli bence. Aslinda bende simdiden bu menuye uyabilirim
Hahaha hanima bak ya hamis kalmis , Alacagi kiloyu dUsunuyo 🙂
Canim benim tabiiki abartmiycaksin yemede ama yedigin beSinlerin faydali olmali .Yukarda yazdIgin gibi beslenirsen valla super bir menu .hamis kalirsam senin menuye bende uyarim 🙂
Idrar testi al yarij pazar sabahi yaparsin.. clear blue markasi varsa ondan al canim..
Benim doktprumda dediydi o test bizimkilerle ayni kalitesi diye..
Bende diger test hafif silikken clearblue direk hamissin dedi🙂
Ama kendi guvendin marka varsa oda olur.
Eger adet olursanda saklarsin..
Bak yarun test almayi unutma adet olmazsan🙂
Doktor dedi idrarda 0,99 yani yuzde 1 yanilma hakki var..
Kandafa 0,999 mus yani hicbisey net degilmis oyuzden idrarda 2 kez felab gordunmu yeterli🙂
Canim ya Simdiye kadar idrar testlerine verdigim paralara Yazik ya ! Onlarla kaç defa restorantta yemek yerdim :-D
Saka bi yana artik eczacidan utaniyorum, tanidilar beni artik ! Her ay alirdim
Bence güzel menu, Her sabah iyi haslama yumurta, yesillik iki Dilim ekmek, ara ogün de findik ceviz kuru uzum, aksam et balik vs. Sabah aksam sût. Daha nolsun. Ne az ne çok gayet düzenli bence. Aslinda bende simdiden bu menuye uyabilirim
Kiz benimde yiyesim geliyo yataga yatiyom ayyy bi acikiyom sinir oluyom yemiyom.. midem kaziniyo resmen gecenin saatinde 2 gecedir ac uyuyom napim.. bide kabizlik basladi bende agr cekiyom.. hermevsim sendede olabilri dikkat et bol su ic.. ben bugun kayisi aldim kuru onu yicem ilacdan iyi
Kiz benimde yiyesim geliyo yataga yatiyom ayyy bi acikiyom sinir oluyom yemiyom.. midem kaziniyo resmen gecenin saatinde 2 gecedir ac uyuyom napim.. bide kabizlik basladi bende agr cekiyom.. hermevsim sendede olabilri dikkat et bol su ic.. ben bugun kayisi aldim kuru onu yicem ilacdan iyi
Hahaha hayyyy kizlar alemsiniz ha ! Sût icmek te ne var ? Ben pastorize sütü cok severim , Her gün en iki bardak icerim su gibi icerim . Sicak icemiyosaniz soguk için yani isitmadan için .
Hayatim burda doktora gitsenxe gripde agri kesici alican 3 hafta beklixen hala gecmeaaw ilac veriyo.. burda ölmek uzerekeyken bakiyolar.
Yememde.sorun yok.. eger yemek yiyemezsem ozmaan esime arattircam. Off nebilimya agri kesici icmek varim ama icmiyom sen dediydinya icme diye bikeresinde.. nebilim gecixek heralde ama bundan onemli.bisey var yarijn senin adet olmaman insallah olmazsin sonra pazar gunu hamis haberini aliriz insallah.. elfidam.heyecNliyimmmm
Ah canım ya hasta halinle kendini unutmuş hala beni dusunuyorsun !
Sizi üzmek istemiyorum ama kasik sancim basladi. Birazdan son progesteron hapini alicam.