Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Sen dr una güven canim progesteron vermekle cok iyi yapmis, dedigi gibi kullan ilaci. Senin büyük ihtimal döllenme oldu canim !

Hissedicem insaallah canim 🙂
Asilama nin 6. Ci gunundesin galiba, hesapladim da. 6 gün içinde belli olur senin hamile ligun insaallah canim.....
cnm benım once senınkını duyacağım ınss ben ole düşünüyorum ıns ole olur elfıdam rabbım hayırlı sonuçlar alacağız ınss pazrtesı senden

Bunlari hergun yersek bide yemek alalim birsury kilo dogum sonrasi kilo krizine girelim🙂)
Canim ben sabah aksam ekstra kalsiyumlu sut aliyom onu iciyom isitip, 1 saat sonra 1 dilim ekmek ve haslanmis yumurta, ogleden sonra bazen bir dilim ekmek daha yiyom, sonra aksam yemegi, sonra sut bu aralarda 1 elma veya portakal, bitane cikolatali gofret vs, haftada 1 kere balik ki balik hic sevmem.. bide gunde 4 tane ceviz yicem yeter dua etsin sut bile icemiyom onun icin iciyom.. yarim kilo yukseldim ilk 3 ayda insallah 2 kilodan fazla almak ismetimiyom..

Canim bak hic umut olmadigi yerden filizlenir cicek.. yani sen simdi hic belirti yok diyon bak gor allahin izniyle yarin adet olmicaksin insallah olursanda nedixez bundada var bir hayir.. komsun icin sevin Rabbim kimseyi kimseye yerdirmesin Rabbim sneinde kucsgini dolu etsin canim