Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Elfdam sakn uzulme canm belrti yk dye olacak Allahin izniyle umudunu kaybetme
Nedense hic umutsuz degilim. Ufak bir adet agrisi gibi agri var o kadar. Ama umutsuz degilim ama heycanli da degilim. Sanki hic asilama olmamis gibi cok sakinim. Adak adadim, niyet ettim, hamis olsam da olmasam da yasin hatmi okiycam insaallah. Henüz badlamadim ama ilk firsatta basliycam insaallah. Esim de Adak adamis, dun aksam soyledi.
Herseyin hayirlisini versin rabbim cümlemize... Insaallah hayirlisiyla hamile olurum.
Insaallah sizde, eda da sende ve bekliyen herkes de en kisa zamanda hamile olursunuzzzz insaallah. Rabbim rahmet etsin bizlere Aamiinn Aamiinn Aamiinn ecmein

Hayirli cumalar kzlar bende yasin ve meryem suresi insirah suresi okudm ve hepmz icn dua ettm
Rabbim dualarmzi kabul etsin amin amin amin
Aamiinn Aamiinn Aamiinn ecmein... Inşallah rabbim dualarimizi kabul etsin..
Bende bu sabah kuran okiycaktim ama sagolsun esim bi sürü is cikartti basima. Resmi yerlere gidecez bugün, sabah dan beri evrak hazirliyorum.

Hadi ya canm ben adet gunumu hc saymyorm bilmydm ackcasi baslagm gunden sayacagmi ozmn ovulasyon gunume giryrm yada girdm dun aksam kask agrm ve gogus agrm vardi hafif hadi insallah ya

Canim ayiptir doylemesi, dün aksam ve bu sabah iliski olmadiysa, bu aksam veya yarin sabah mutlaka iliski olsun 🙂
Iyi degerlendir bu 24 saati canim.

Ceylinim allah in izniyle sende hamile sin hissediyorum bunu 🙂

Ulen hepinizi hisseden ben, bana gelince nötr kaliyorum 🙂

TsK elfidam düzenli ve yararlı sağlıklı yemeye çalışıyorum artık çünkü benim normalde beslenmem çok düzensiz

Canım benim rabbim sana da verecek inşallah bu ay senın. Ayın olacak inşallah benim hiç belirti yoktu adet olcam diyordum erken hemde ama bi iki gün öncesi göğüs uçları şişti ama hala adet sancıları vardı çok şükür pozitif çıktı belirti yok diye üzülme yani canim

Tsk ederim canım benim amin darısı sizin başımıza inşallah tez zaman da sizde kavuşurşunuz canım bende göğüs uçlarından anladım canı. Dik dik olmuştu bide dokununca sertti acıyordu hadi hayirlisp