Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Bende geçen ay 12 ocak olmustum, 28-29.Cu gün adet oluyorum normalinde. Yarin 28.ci günüm. Goguslermde hiç bir hassasiyet yok. Sende varmi canim ?
benım bır hafta var tam adetıme asagı yukarı 5 6 7 gun falan ama benımde akıntım koku ve rahım agrıısı var kacgundur başka bısı yok hassasıyet falan yok anlayacağın dun gece yatarken burnuma yemek koktu derken esımınde burnuna aynı koku gelmıs anlayacgınnn 🙂))

Hermevsim sana dicekdin unuttum canim sut iciyonmu bilmiyom ama sut icmeye basla canim
Kizlar her gün iki bardak sût, bir sabah bir aksam için mutlaka, isterseniz biraz isitin ama sakin kaynatmayin. Sonra evinize kuru uzum, findik ve ceviz Alin. Her gün en az yedi tane findik ve bes tane ceviz yiyin, beyin gelisimi için birebir. Bide haftada en az bir defa taze balik yiyin, somon Baligi. Oméga 3 için bu cok onemli.

Biliyomusun, ikinci bir ev bulduk teklif verdik satin alicaktik, son dkk da oda satilmis baskasina.. Bide esim isten izin alicakti tatile gidicektik, simdi oda yatti. Bazi sikintilar cikti, beklemek durumundayiz artik tatil için. Hersey ustuste geliyor. Aksam da alttaki komsum da msj atmis, ikinciye hamile yim diye. Sevinmek ile kiskanmak arasinda kaldim...
Hiç bi belirti yok sadece adet sancisi gibi bazen bir ufak agri hissediyorum kendimi kasigimda o kadar. Bilemiyorum, bir haftadir evde kizim kizim diye dolaniyorum valla, Esim de halime cok sasirdi, bisey de diyzmiyo uzulmiyim diye. Oyle iste.