, post: 975129, member: 83549"]Amin canim Rabbim size de en kısa zamanda bu duyguyu yaşatır inşallah gittim de dr doğuma gitmişti pazartesi sabah 8de gel dediler canım[/QUOTE] her mevsim forma gel orda sohbet edelim mc sende gel
Her mevsim firma
Ay kzlar kotu hssedyorm kendmi bas donmem mgde bulantm var hamslk desem imkansz cok cok erken daha ya canm tavuklu pilav istye mevlut pilavi burnuma kokuyo devamli .s
Slm Kizlar bugün hiç giremedim, umarım Iyisiniz hepiniz ? Ben aynen beklemedeyim.. Mesajlari okuyup cikicam cok uykum var. yarın ilk firsatta yazacağım insaallah. Cok opuyorum sizi allah à emanet olun canlar
Slm Kizlar bugün hiç giremedim, umarım Iyisiniz hepiniz ? Ben aynen beklemedeyim.. Mesajlari okuyup cikicam cok uykum var. yarın ilk firsatta yazacağım insaallah. Cok opuyorum sizi allah à emanet olun canlar
aşılamada mı tuttu ııı ya bak aşılamanın oranı dusuk dıyorlar ama tutabılıor demekkı cnm hyaırlısı ıns bu sfeer sağlıklı sıhhatlı olur benımde bı kımyasal bı dıs gebelik oldu 🙁 dıs gebelıkte az kaldı tuplerım patlayacktı son anda kendım farkettım rüyama gırdı gıdıp test yaptım degerelrım düşmeye başlamış rabbım gosterdı anlayacağın
Sen celikden sonraydin ama su alunganliklarina bakinca acaba bu ay elfidamla birliktemi hamis olcaksiniz bilemedim🙂))
Ibsallahh cifter 3 er 5 er hamileligi duyariz🙂)
Hepimiz hamile kalinca yeni sayfa acariz inandik basardik hamileyiz diye🙂)))
Canim bugün hiç evde duramadim o yüzden de giremedim. Yarin aksam son progesteron hapini alicam. Ctesi normal de adet günüm. Bakalim kismet, bakalim nolcak...