MCasksin Hamiş Melek Üye 5 Şubat 2015 #12.711 hermevsim' Alıntı: Aynen canım valla kısmetlisin 🙂 Vala peşinden beni getirdin inşallah bend. Elfidami getiririm peşimden Genişletmek için tıkla ... Insallah senin kismetinlede o gelir boylece herkes hamis olur🙂
hermevsim' Alıntı: Aynen canım valla kısmetlisin 🙂 Vala peşinden beni getirdin inşallah bend. Elfidami getiririm peşimden Genişletmek için tıkla ... Insallah senin kismetinlede o gelir boylece herkes hamis olur🙂
MCasksin Hamiş Melek Üye 5 Şubat 2015 #12.712 Ben yatiyorum kizlar opuldiniz yarin yazisirz iyi gecelerrr🙂
C celikcelik Daimi Üye Üye 5 Şubat 2015 #12.714 hermevsim' Alıntı: Hadi kızlar hayırlısı toptan hamis oluruz ya ne güzel Genişletmek için tıkla ... İnşallah bende hissederim yavrumu cok istiyorum 🙁(
hermevsim' Alıntı: Hadi kızlar hayırlısı toptan hamis oluruz ya ne güzel Genişletmek için tıkla ... İnşallah bende hissederim yavrumu cok istiyorum 🙁(
C celikcelik Daimi Üye Üye 5 Şubat 2015 #12.715 MCasksin' Alıntı: Benim bir aglayasim var simdi yataga yattik biraz agladim iyi geldi suan asagi inip bayagi aglayasim var inemiyom cunki askim uyumadi.. Aglayamiyom rahatca ya Genişletmek için tıkla ... Hamilelik duygusalligi cnm 🙂
MCasksin' Alıntı: Benim bir aglayasim var simdi yataga yattik biraz agladim iyi geldi suan asagi inip bayagi aglayasim var inemiyom cunki askim uyumadi.. Aglayamiyom rahatca ya Genişletmek için tıkla ... Hamilelik duygusalligi cnm 🙂
arzumgamzem Daimi Üye Üye 5 Şubat 2015 #12.716 cok sukur canım sımdı daha ıyıyım bulatılar mahvedıyodu benı canım sımdılk gectı sankı umarım dahada olmaz
cok sukur canım sımdı daha ıyıyım bulatılar mahvedıyodu benı canım sımdılk gectı sankı umarım dahada olmaz
C celikcelik Daimi Üye Üye 5 Şubat 2015 #12.718 melek cenneti' Alıntı: Yine hastane yine kanama dua edin kizkar 🙁 Genişletmek için tıkla ... G3cmos olsun cnm üzülme
melek cenneti' Alıntı: Yine hastane yine kanama dua edin kizkar 🙁 Genişletmek için tıkla ... G3cmos olsun cnm üzülme
C celikcelik Daimi Üye Üye 5 Şubat 2015 #12.719 Hermevsim dr gittin mi.aklimdasin merak.ediyorum.seni