Sen celikden sonraydin ama su alunganliklarina bakinca acaba bu ay elfidamla birliktemi hamis olcaksiniz bilemedim🙂))
Ibsallahh cifter 3 er 5 er hamileligi duyariz🙂)
Hepimiz hamile kalinca yeni sayfa acariz inandik basardik hamileyiz diye🙂)))
Haha mc sen çok yaşa kız aynen öyle yaparız valla ayağını surTtün peşinden ben geldim inşallah böyle devam eder de sırayla hepimiz hamis oluruz ya ne Güzel olur 🙂
ole cnm ole ıns bızım sınavımızda buymuş ıns rabbım kazananlardan eyler hep bole dua edıyorum rabbım hepımızın gönlüne gore versın ıns 11 gun var daaha test ıcın bu zman geçse bı ama bende tavsıyelere uyuyorum sıcak su torbasını yanımdan ayırmıyorum hıc vall olaak ıns bu sefer🙂) INANIYORUM INS RABBIMIN IZNIYLE
Evet edacim böyle ol umudunu yitirme sakin sıcak tut bende sıcak su torbami kucağımdan düşürmüyodum gece uyurken de peteklere sırtımı dayayıp uyuyordum benim bi haftadan fazla bel agrım vardı dedim belim ağrısı geçer ama sıcak iyi geldi hamis oldum inşallah şimdi sıra sizde
Vay arzum ask olsun unutmak ne demek ben forumda görüyorum arada Seni ama gitmiş oluyorsun o yüzden yazmıyorum canım benim bende hamişim canım bugün test yaptim rabbim saglikla nasip eder inşallah mc de hamis zaten elfidam dan da umutluyuz Mc halay kurdu ben basi elfidama verdim 🙂
Haha mc sen çok yaşa kız aynen öyle yaparız valla ayağını surTtün peşinden ben geldim inşallah böyle devam eder de sırayla hepimiz hamis oluruz ya ne Güzel olur 🙂
Benim bir aglayasim var simdi yataga yattik biraz agladim iyi geldi suan asagi inip bayagi aglayasim var inemiyom cunki askim uyumadi..
Aglayamiyom rahatca ya