C celikcelik Daimi Üye Üye 4 Şubat 2015 #12.501 hermevsim' Alıntı: Yok canım ben hiç bir tedavi olmadim hiç bi kür de kullanmadim dr bile gitmedim hiç çok şükür rabbime bağışladı bi de kalp atislarini duysam kızlar çok farklı bi duygu ya inşallAh çok geçmeden size de nasip eder rabbim Genişletmek için tıkla ... Ne gzl cnm inşallah duyarsin kalp atislarinida
hermevsim' Alıntı: Yok canım ben hiç bir tedavi olmadim hiç bi kür de kullanmadim dr bile gitmedim hiç çok şükür rabbime bağışladı bi de kalp atislarini duysam kızlar çok farklı bi duygu ya inşallAh çok geçmeden size de nasip eder rabbim Genişletmek için tıkla ... Ne gzl cnm inşallah duyarsin kalp atislarinida
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 4 Şubat 2015 #12.502 hermevsim' Alıntı: Attım canım geri sayfalara dön var orada canım evet rabbime çok şükür darısı size canlarim Genişletmek için tıkla ... KAC AYDIR DENIYORSUNUZ ?
hermevsim' Alıntı: Attım canım geri sayfalara dön var orada canım evet rabbime çok şükür darısı size canlarim Genişletmek için tıkla ... KAC AYDIR DENIYORSUNUZ ?
Arbük kübra Daimi Üye Üye 4 Şubat 2015 #12.503 Ay cnm tam net çıkmış Rabbim senin sevincini bizlere de nasip etsin
hermevsim Hamiş Melek Üye 4 Şubat 2015 #12.504 eda....' Alıntı: HER MEVSIM NE KADARLIK EVLISIN NE KADARDIR OLMUYORDU BU ARADA GOZUN AYDIN DARSII BIZE INSS Genişletmek için tıkla ... 3 buçuk yıldır evliyim 7 aydır istiyoruz canım benim evet darısı sizé canım dualarim sizinle
eda....' Alıntı: HER MEVSIM NE KADARLIK EVLISIN NE KADARDIR OLMUYORDU BU ARADA GOZUN AYDIN DARSII BIZE INSS Genişletmek için tıkla ... 3 buçuk yıldır evliyim 7 aydır istiyoruz canım benim evet darısı sizé canım dualarim sizinle
hermevsim Hamiş Melek Üye 4 Şubat 2015 #12.505 celikcelik' Alıntı: Ne gzl cnm inşallah duyarsin kalp atislarinida Genişletmek için tıkla ... Inşallah canım
celikcelik' Alıntı: Ne gzl cnm inşallah duyarsin kalp atislarinida Genişletmek için tıkla ... Inşallah canım
hermevsim Hamiş Melek Üye 4 Şubat 2015 #12.506 Arbük kübra' Alıntı: Ay cnm tam net çıkmış Rabbim senin sevincini bizlere de nasip etsin Genişletmek için tıkla ... Amin canım amin çok sagolun ya
Arbük kübra' Alıntı: Ay cnm tam net çıkmış Rabbim senin sevincini bizlere de nasip etsin Genişletmek için tıkla ... Amin canım amin çok sagolun ya
hermevsim Hamiş Melek Üye 4 Şubat 2015 #12.507 celikcelik' Alıntı: Ne gzl cnm inşallah duyarsin kalp atislarinida Genişletmek için tıkla ... Amin canım dilerim bu duyguyu en kisa zamanda sizde yaşarsiniz mutluluktan eşime sarildim ağladım ya
celikcelik' Alıntı: Ne gzl cnm inşallah duyarsin kalp atislarinida Genişletmek için tıkla ... Amin canım dilerim bu duyguyu en kisa zamanda sizde yaşarsiniz mutluluktan eşime sarildim ağladım ya
C celikcelik Daimi Üye Üye 4 Şubat 2015 #12.509 hermevsim' Alıntı: Amin canım dilerim bu duyguyu en kisa zamanda sizde yaşarsiniz mutluluktan eşime sarildim ağladım ya Genişletmek için tıkla ... Amin cnm
hermevsim' Alıntı: Amin canım dilerim bu duyguyu en kisa zamanda sizde yaşarsiniz mutluluktan eşime sarildim ağladım ya Genişletmek için tıkla ... Amin cnm
B bebegımgelsın Forum Okuru 4 Şubat 2015 #12.510 Kzlar msafrm gelcek caya ne onerrsnz hc halim yok hazr alsam ayp mi olurki