elfidamsanem Daimi Üye Üye 3 Şubat 2015 #12.381 hermevsim' Alıntı: Hayirlisi canim ya bakalım eşim diyo perşembe gününe kadar bekle ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Canim yarin sabah ilk idrarinla yap. Varsa zaten çikar sonucta.. Insallah vardir canim benim
hermevsim' Alıntı: Hayirlisi canim ya bakalım eşim diyo perşembe gününe kadar bekle ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Canim yarin sabah ilk idrarinla yap. Varsa zaten çikar sonucta.. Insallah vardir canim benim
hermevsim Hamiş Melek Üye 3 Şubat 2015 #12.382 elfidamsanem' Alıntı: Canim yarin sabah ilk idrarinla yap. Varsa zaten çikar sonucta.. Insallah vardir canim benim Genişletmek için tıkla ... Öyle yapcam canim bakalım hayırlısı artık hala olmadim adeT dua edin kizlar bana
elfidamsanem' Alıntı: Canim yarin sabah ilk idrarinla yap. Varsa zaten çikar sonucta.. Insallah vardir canim benim Genişletmek için tıkla ... Öyle yapcam canim bakalım hayırlısı artık hala olmadim adeT dua edin kizlar bana
hermevsim Hamiş Melek Üye 3 Şubat 2015 #12.383 elfidamsanem' Alıntı: Kubracm Canimsin 🙂 Insaallah insaallah..... Eger hamile olursam bu allah in bir lutfu, bir mucizesi olur.... Hiç bir belirti yok simdilik. Adetime bes gün var... Genişletmek için tıkla ... Canım belli olmuyo ya kimi insan hiç belirti yaşamıyo çünkü
elfidamsanem' Alıntı: Kubracm Canimsin 🙂 Insaallah insaallah..... Eger hamile olursam bu allah in bir lutfu, bir mucizesi olur.... Hiç bir belirti yok simdilik. Adetime bes gün var... Genişletmek için tıkla ... Canım belli olmuyo ya kimi insan hiç belirti yaşamıyo çünkü
elfidamsanem Daimi Üye Üye 3 Şubat 2015 #12.384 Arbük kübra' Alıntı: Bende durumlar aynı işte evet Kaynanam la bir oturuyoz inşallah elfida hamile dir Rabbim yüzünü güldürsun herkesin benimde sizinde 🙂 Genişletmek için tıkla ... Canim sen kac yillik evlisin ve kaç yasindasin ? Kaynananla oturuyosan, bence bebek için acele etme canim...
Arbük kübra' Alıntı: Bende durumlar aynı işte evet Kaynanam la bir oturuyoz inşallah elfida hamile dir Rabbim yüzünü güldürsun herkesin benimde sizinde 🙂 Genişletmek için tıkla ... Canim sen kac yillik evlisin ve kaç yasindasin ? Kaynananla oturuyosan, bence bebek için acele etme canim...
elfidamsanem Daimi Üye Üye 3 Şubat 2015 #12.385 hermevsim' Alıntı: Öyle yapcam canim bakalım hayırlısı artık hala olmadim adeT dua edin kizlar bana Genişletmek için tıkla ... Allah in duasi olsun insaallah.... Rabbim rahmet etsin 🙂 Rabbim cümlemize rahmet ve nimet versin insaallah hayirlisiyla
hermevsim' Alıntı: Öyle yapcam canim bakalım hayırlısı artık hala olmadim adeT dua edin kizlar bana Genişletmek için tıkla ... Allah in duasi olsun insaallah.... Rabbim rahmet etsin 🙂 Rabbim cümlemize rahmet ve nimet versin insaallah hayirlisiyla
hermevsim Hamiş Melek Üye 3 Şubat 2015 #12.386 elfidamsanem' Alıntı: Allah in duasi olsun insaallah.... Rabbim rahmet etsin 🙂 Rabbim cümlemize rahmet ve nimet versin insaallah hayirlisiyla Genişletmek için tıkla ... Amin canım benim
elfidamsanem' Alıntı: Allah in duasi olsun insaallah.... Rabbim rahmet etsin 🙂 Rabbim cümlemize rahmet ve nimet versin insaallah hayirlisiyla Genişletmek için tıkla ... Amin canım benim
elfidamsanem Daimi Üye Üye 3 Şubat 2015 #12.387 hermevsim' Alıntı: Canım belli olmuyo ya kimi insan hiç belirti yaşamıyo çünkü Genişletmek için tıkla ... Annem yasamis ama 🙂 annemde ilk kasinti olurmus, oyle hamile oldugunu anlarmis 🙂
hermevsim' Alıntı: Canım belli olmuyo ya kimi insan hiç belirti yaşamıyo çünkü Genişletmek için tıkla ... Annem yasamis ama 🙂 annemde ilk kasinti olurmus, oyle hamile oldugunu anlarmis 🙂
hermevsim Hamiş Melek Üye 3 Şubat 2015 #12.388 Belli olmaz ya ben anneme hiç sormadım ya ben utanırim o yüzde. Hiç sormadım canım
elfidamsanem Daimi Üye Üye 3 Şubat 2015 #12.389 hermevsim' Alıntı: Amin canım benim Genişletmek için tıkla ... Erkek evlat allah in nimeti, Kiz evlat allah in rahmeti....... Allah im sana rahmet versin 🙂
hermevsim' Alıntı: Amin canım benim Genişletmek için tıkla ... Erkek evlat allah in nimeti, Kiz evlat allah in rahmeti....... Allah im sana rahmet versin 🙂
hermevsim Hamiş Melek Üye 3 Şubat 2015 #12.390 Ben önceleri bakıyordum hamilelik belirtileri diye kimi yazmış işte tek tek kimi de ben hiç belirti yaşamadım falan yazmışlar canım
Ben önceleri bakıyordum hamilelik belirtileri diye kimi yazmış işte tek tek kimi de ben hiç belirti yaşamadım falan yazmışlar canım