B bebegımgelsın Forum Okuru 3 Şubat 2015 #12.371 hermevsim' Alıntı: İyiyim canım bende heyecanla bekliyorum bakalım hayırlısı ya Genişletmek için tıkla ... Bende heycanlandm bak smdi 🙂
hermevsim' Alıntı: İyiyim canım bende heyecanla bekliyorum bakalım hayırlısı ya Genişletmek için tıkla ... Bende heycanlandm bak smdi 🙂
hermevsim Hamiş Melek Üye 3 Şubat 2015 #12.372 sura1989' Alıntı: geçtimi adetin canım pekiii Genişletmek için tıkla ... Gecen ayin 5inde olmustum canım 28 günde bi oluyorum ben bugüN de olmazsam geçecek inşallah
sura1989' Alıntı: geçtimi adetin canım pekiii Genişletmek için tıkla ... Gecen ayin 5inde olmustum canım 28 günde bi oluyorum ben bugüN de olmazsam geçecek inşallah
hermevsim Hamiş Melek Üye 3 Şubat 2015 #12.373 bebegımgelsın' Alıntı: Bende heycanlandm bak smdi 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hayirlisi canim ya bakalım eşim diyo perşembe gününe kadar bekle ama bilmiyorum
bebegımgelsın' Alıntı: Bende heycanlandm bak smdi 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hayirlisi canim ya bakalım eşim diyo perşembe gününe kadar bekle ama bilmiyorum
Arbük kübra Daimi Üye Üye 3 Şubat 2015 #12.374 Bende durumlar aynı işte evet Kaynanam la bir oturuyoz inşallah elfida hamile dir Rabbim yüzünü güldürsun herkesin benimde sizinde 🙂
Bende durumlar aynı işte evet Kaynanam la bir oturuyoz inşallah elfida hamile dir Rabbim yüzünü güldürsun herkesin benimde sizinde 🙂
B bebegımgelsın Forum Okuru 3 Şubat 2015 #12.375 Arbük kübra' Alıntı: Bende durumlar aynı işte evet Kaynanam la bir oturuyoz inşallah elfida hamile dir Rabbim yüzünü güldürsun herkesin benimde sizinde 🙂 Genişletmek için tıkla ... AMİN CANM NASL KARSK
Arbük kübra' Alıntı: Bende durumlar aynı işte evet Kaynanam la bir oturuyoz inşallah elfida hamile dir Rabbim yüzünü güldürsun herkesin benimde sizinde 🙂 Genişletmek için tıkla ... AMİN CANM NASL KARSK
B bebegımgelsın Forum Okuru 3 Şubat 2015 #12.376 hermevsim' Alıntı: Hayirlisi canim ya bakalım eşim diyo perşembe gününe kadar bekle ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... sen sabahtan yap canm ckmazsa bi kac gun daha beklersn
hermevsim' Alıntı: Hayirlisi canim ya bakalım eşim diyo perşembe gününe kadar bekle ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... sen sabahtan yap canm ckmazsa bi kac gun daha beklersn
B bebegımgelsın Forum Okuru 3 Şubat 2015 #12.377 Arbük kübra' Alıntı: Bende durumlar aynı işte evet Kaynanam la bir oturuyoz inşallah elfida hamile dir Rabbim yüzünü güldürsun herkesin benimde sizinde 🙂 Genişletmek için tıkla ... Arbük kübra' Alıntı: Bende durumlar aynı işte evet Kaynanam la bir oturuyoz inşallah elfida hamile dir Rabbim yüzünü güldürsun herkesin benimde sizinde 🙂 Genişletmek için tıkla ... Pardon canm karsk anladm ayni derken snde varmi bebs
Arbük kübra' Alıntı: Bende durumlar aynı işte evet Kaynanam la bir oturuyoz inşallah elfida hamile dir Rabbim yüzünü güldürsun herkesin benimde sizinde 🙂 Genişletmek için tıkla ... Arbük kübra' Alıntı: Bende durumlar aynı işte evet Kaynanam la bir oturuyoz inşallah elfida hamile dir Rabbim yüzünü güldürsun herkesin benimde sizinde 🙂 Genişletmek için tıkla ... Pardon canm karsk anladm ayni derken snde varmi bebs
hermevsim Hamiş Melek Üye 3 Şubat 2015 #12.378 bebegımgelsın' Alıntı: sen sabahtan yap canm ckmazsa bi kac gun daha beklersn Genişletmek için tıkla ... Olmazsam yaparım canım hayırlısı ya
bebegımgelsın' Alıntı: sen sabahtan yap canm ckmazsa bi kac gun daha beklersn Genişletmek için tıkla ... Olmazsam yaparım canım hayırlısı ya
hermevsim Hamiş Melek Üye 3 Şubat 2015 #12.379 MCasksin' Alıntı: Nasil korumuyo canim? Genişletmek için tıkla ... Mc canım nerdesin ya kac gündür yoksun 🙂
MCasksin' Alıntı: Nasil korumuyo canim? Genişletmek için tıkla ... Mc canım nerdesin ya kac gündür yoksun 🙂
elfidamsanem Daimi Üye Üye 3 Şubat 2015 #12.380 Arbük kübra' Alıntı: Bende durumlar aynı işte evet Kaynanam la bir oturuyoz inşallah elfida hamile dir Rabbim yüzünü güldürsun herkesin benimde sizinde 🙂 Genişletmek için tıkla ... Kubracm Canimsin 🙂 Insaallah insaallah..... Eger hamile olursam bu allah in bir lutfu, bir mucizesi olur.... Hiç bir belirti yok simdilik. Adetime bes gün var...
Arbük kübra' Alıntı: Bende durumlar aynı işte evet Kaynanam la bir oturuyoz inşallah elfida hamile dir Rabbim yüzünü güldürsun herkesin benimde sizinde 🙂 Genişletmek için tıkla ... Kubracm Canimsin 🙂 Insaallah insaallah..... Eger hamile olursam bu allah in bir lutfu, bir mucizesi olur.... Hiç bir belirti yok simdilik. Adetime bes gün var...