neyse canmmm muhaabbetttt cokkk güzel ama coook acip uykum geldi ben yatar ii geceler allah rahatlık versn bian öncede bebişlerimize kavusmak dilegiylee.....
Bugün adetimin 20.ci günü, asilamanin da 5.ci günü.... Ama hala hiç bir belirti yok... Sizce hala umutlanmalimiyim kizlar ? Günler geçtikçe ve bir belirti hissetmedikce morelim bozuluyor
canm yumurtalar zayıflamıs ya adet düzensizlli yüznden adetimin 3.günü yumurtalıkları gelistrmek için igne kullandm 7 gün bugün kullanmadan gel demikti doktr gittm baktı alttan ultrasonla igne verdi 7de vurdur dedi canm ilişki zamnlarını falan söledi iste böle canm
yok canm göbekten yapmadm kolumun hafif arka tarafına -dogru yumusak yer varya oradan yaptırdımm canm göbekten acır yaaa kol veya göbek aynı oluo yeterki yumusak olsun
Canim aklinda bulunsun, bidaha yaptirirsan sag bacagina yaptir.
Ben birinci asilama da koluma yaptirmistim. Ikinci de Dr dedi sen kendin yap igneni, bacagindan yap dedi eliyle sag bacagimi gosterdi. Kol uzak kaliyomus o yüzden etkisi az oluyormus.
Ayrica ilk defa kendim igne vuruldum, kolay mis ya. Sadece esim yanimdaydi, bebegim az daha bayiliyodu, çok etkilenmisti