hermevsim Hamiş Melek Üye 30 Ocak 2015 #11.761 celikcelik' Alıntı: senin sorunun neydi,cnm Genişletmek için tıkla ... Ben dr hiç gitmedim canım geçen gittim de dr yoktu sekreter dedi 3 buçuk ile 7 arası burada dedi 5de gittim kapalıydı artık bi Ara tekrar gitcem
celikcelik' Alıntı: senin sorunun neydi,cnm Genişletmek için tıkla ... Ben dr hiç gitmedim canım geçen gittim de dr yoktu sekreter dedi 3 buçuk ile 7 arası burada dedi 5de gittim kapalıydı artık bi Ara tekrar gitcem
hermevsim Hamiş Melek Üye 30 Ocak 2015 #11.762 celikcelik' Alıntı: İnşallah hamilesndr cnm Genişletmek için tıkla ... InşallaH hayırlısı değilsek bile umut bi daha ki aya yapacak birsey yok üzül Üzül psikolojim bozuldu zaten
celikcelik' Alıntı: İnşallah hamilesndr cnm Genişletmek için tıkla ... InşallaH hayırlısı değilsek bile umut bi daha ki aya yapacak birsey yok üzül Üzül psikolojim bozuldu zaten
C celikcelik Daimi Üye Üye 30 Ocak 2015 #11.763 hermevsim' Alıntı: Ben dr hiç gitmedim canım geçen gittim de dr yoktu sekreter dedi 3 buçuk ile 7 arası burada dedi 5de gittim kapalıydı artık bi Ara tekrar gitcem Genişletmek için tıkla ... hı anladım cnm git dr erken teshis herzmn iyidir
hermevsim' Alıntı: Ben dr hiç gitmedim canım geçen gittim de dr yoktu sekreter dedi 3 buçuk ile 7 arası burada dedi 5de gittim kapalıydı artık bi Ara tekrar gitcem Genişletmek için tıkla ... hı anladım cnm git dr erken teshis herzmn iyidir
C celikcelik Daimi Üye Üye 30 Ocak 2015 #11.764 hermevsim' Alıntı: InşallaH hayırlısı değilsek bile umut bi daha ki aya yapacak birsey yok üzül Üzül psikolojim bozuldu zaten Genişletmek için tıkla ... Kac yıllık evlisin cnm zaten psikoloji cok onemli
hermevsim' Alıntı: InşallaH hayırlısı değilsek bile umut bi daha ki aya yapacak birsey yok üzül Üzül psikolojim bozuldu zaten Genişletmek için tıkla ... Kac yıllık evlisin cnm zaten psikoloji cok onemli
hermevsim Hamiş Melek Üye 30 Ocak 2015 #11.765 celikcelik' Alıntı: hı anladım cnm git dr erken teshis herzmn iyidir Genişletmek için tıkla ... Aynen ama fırsat olmuyo ki dukkan açıyoruz bi de yurt dışındayim randevu veriyorlar 20 gün sonraya oda biz dukkanı başka şehirde açıyoruz o kadar kalamam bakalım artık bi şekilde özel muayne olcam haftaya gitcem bakalım
celikcelik' Alıntı: hı anladım cnm git dr erken teshis herzmn iyidir Genişletmek için tıkla ... Aynen ama fırsat olmuyo ki dukkan açıyoruz bi de yurt dışındayim randevu veriyorlar 20 gün sonraya oda biz dukkanı başka şehirde açıyoruz o kadar kalamam bakalım artık bi şekilde özel muayne olcam haftaya gitcem bakalım
hermevsim Hamiş Melek Üye 30 Ocak 2015 #11.766 celikcelik' Alıntı: Kac yıllık evlisin cnm zaten psikoloji cok onemli Genişletmek için tıkla ... 3 buçuk yıl oldu canım ama 7 aydır istiyoruz çocuk
celikcelik' Alıntı: Kac yıllık evlisin cnm zaten psikoloji cok onemli Genişletmek için tıkla ... 3 buçuk yıl oldu canım ama 7 aydır istiyoruz çocuk
C celikcelik Daimi Üye Üye 30 Ocak 2015 #11.767 hermevsim' Alıntı: 3 buçuk yıl oldu canım ama 7 aydır istiyoruz çocuk Genişletmek için tıkla ... Kendiliginden olur cnm inşallah 7 ay cok uzun süre deil
hermevsim' Alıntı: 3 buçuk yıl oldu canım ama 7 aydır istiyoruz çocuk Genişletmek için tıkla ... Kendiliginden olur cnm inşallah 7 ay cok uzun süre deil
hermevsim Hamiş Melek Üye 30 Ocak 2015 #11.768 celikcelik' Alıntı: Kendiliginden olur cnm inşallah 7 ay cok uzun süre deil Genişletmek için tıkla ... Inşallah ya herşeyin hayırlısı artık kendimi rahat bırakmaya karar verdim ama bazen çok üzülüyorum işte karamsar oluyorum hiç olmayacakmis gibi geliyo
celikcelik' Alıntı: Kendiliginden olur cnm inşallah 7 ay cok uzun süre deil Genişletmek için tıkla ... Inşallah ya herşeyin hayırlısı artık kendimi rahat bırakmaya karar verdim ama bazen çok üzülüyorum işte karamsar oluyorum hiç olmayacakmis gibi geliyo
MCasksin Hamiş Melek Üye 30 Ocak 2015 #11.769 Haklisiniz kizlar zorlaniyom ama dayancam.. Bende 6 aylik evliyim🙂
hermevsim Hamiş Melek Üye 30 Ocak 2015 #11.770 Vay hamis meleğim gelmiş hoşgeldin canım nasılsın bakalım mc