Canim daha belli değil. Geçen gün doktora gittim nezaman belli olur diye sormayı bile unutmuşum 🙂 diğer kontrole bi 15 gün sonra gidicem belki ozaman belli olur.
Kizlar sadece bir tane folikul gorundu oda cok küçük mus.. Dr dedi ki daha tam ovulasyon olmamis, biraz bekliycez dedi.... Bir hafta sonra adetimin 16.ci günü asilama olucam... Ebe haber verdi tel de... Dedimki cok gec olmaz mi ? Ebe kadin dediki onu siz dusunmeyin, dr nuz onuda dusunmustur, herseyi hesaplamistir.....
Canim benim sonunda adet olmana sevindim. Insaallah dr lar bu kadar uzamasinin nedenini bulurlar ve insallah herseyi yoluna koyarlar. Ve en kisa zamanda hayirlisiyla hamile olursun canim.
Ben sana demedimmi herseyi birak artik hic birsey yapma diye, gördünmü nasil hemen adet oldun. Bence piskolojik olarak cok etkileniyorsun. Insaallah duzenin duzelir canim.
Insaallah hepimiz hayirlisiyla hayirli haberler aliriz en kisa zamanda
Ben sana demedimmi herseyi birak artik hic birsey yapma diye, gördünmü nasil hemen adet oldun. Bence piskolojik olarak cok etkileniyorsun. Insaallah duzenin duzelir canim.
Insaallah hepimiz hayirlisiyla hayirli haberler aliriz en kisa zamanda
amin canm amin hayırlısyla insallah hepimiz alırız o güzel haberleri aminn evet canm söledn tesekkr ederm sölediin gibi olduu hersei bırakınca hemn oldumm evet psikolojik olarak cöküorum resmen bu adet sorunu yüzünden bazen kendimden nefret ediorumm sorunu hep kendimde arıorumm ama napim artıkk hayırlısı hersein
ii gecelrrr canlarm bi kac gündür giriorm ama yazamıordum nasılsınız bakem elfidam insallah asılaman tutar canmmm mc 5 gün sonra o güzel haberi alırsın ve bizmle paylasırsın hayırlısıyla insallah canm hermevsm cook gecmiş olsunn allahımmm hhayırlısyla lsteyen herkesin kucaını doldursunn insallah amin bana gelince cook sükür adet oldummm yarın tahlil verip cuma günü tekrar doktra gitcemm duaaa edin ne olur bi sorunn cıkmasıınn
Canim daha belli değil. Geçen gün doktora gittim nezaman belli olur diye sormayı bile unutmuşum 🙂 diğer kontrole bi 15 gün sonra gidicem belki ozaman belli olur.