Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Inşallah asilaman tutar canım Allah im hayırlısıyla hepimize salih evlatlar versin

Canim benim sonunda adet olmana sevindim. Insaallah dr lar bu kadar uzamasinin nedenini bulurlar ve insallah herseyi yoluna koyarlar. Ve en kisa zamanda hayirlisiyla hamile olursun canim.
günaydınn cokkk tesekkr ederm bendee cook sevindm adet olmama okadar strese girmiştmki olmuo die insallahh canm insallah yoluna koyarlar artık hayırlısıyla allahımm hepi,mizin gönlündeki muradını versn kucaımızı doldursun aminn insallah senindee güzel haberlerini alırız canmm aminn

Ben sana demedimmi herseyi birak artik hic birsey yapma diye, gördünmü nasil hemen adet oldun. Bence piskolojik olarak cok etkileniyorsun. Insaallah duzenin duzelir canim.
Insaallah hepimiz hayirlisiyla hayirli haberler aliriz en kisa zamanda

amin canm amin hayırlısyla insallah hepimiz alırız o güzel haberleri aminn evet canm söledn tesekkr ederm sölediin gibi olduu hersei bırakınca hemn oldumm evet psikolojik olarak cöküorum resmen bu adet sorunu yüzünden bazen kendimden nefret ediorumm sorunu hep kendimde arıorumm ama napim artıkk hayırlısı hersein

Insallah canim son 2 gun🙂