Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

bende hamilelik olmadı...gecikmeli olsada adet oldum..şuan da idrar yolu enfeksiyonu varmış..bakalım..ilaçlaar başlasıın..

Hayra yoralim ole olsun🙂
Bendede cok oluyor hatta test yapip pozitif bile gordum ruyamda sanirim bilinc altida var isin icinde🙂
Amabelkide bu sana umutsiz oldugun icin bir isarettir cnm durmak yok yolar devam😛

Hayra yoralim ole olsun🙂
Bendede cok oluyor hatta test yapip pozitif bile gordum ruyamda sanirim bilinc altida var isin icinde🙂
Amabelkide bu sana umutsiz oldugun icin bir isarettir cnm durmak yok yolar devam😛
Evet olabilir canım herşeyin hayırlısı tuhaf bi rüyaydi ya kısmet ama artık takmıyorum tamamen bıraktım yani sende durumlar ne canım

Slm aleykum canim sen nasilsin ? Ben hala bekliyorum,

Saolasin canım iyiyim şükür . Annem saolsun 1 aydır bakiyo bakmaya da devam ediyor bu gidişle hala memlekette kalacağız 🙂 yarın ilk kez kendime hamile kıyafeti bakicam doktor bu dar pantolonlari giyme artık dedi gerçi henüz bi şişlik yok ama 🙂 öyle işte bebise dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince gerisi Allah ima kalmış inşallah sağlıkla sıhhatle kucağıma almayi nasip eder. Tüm bekleyen herkese de aynı şekilde.