ii aksamlar canlarım mc hosgeldin canm nasılsınn elfidam üzülme adet oldum die bu ay insallah asılaman tutar ve muradına erersin umarım bekleyen herkezin diledigi gönlündeki olur aminn allahım dualarımızı kabul etsin insallahh amin
Sakadan takiliyorum hayatim🙂 ama ebrar o kesin catlayan yumurtaydi cunki netten bakdim ovulasyon donemi kan gerlise leke olarak.. yumurta catladindan olurmus ve o yumurtanin saglikli oldugunu belirtirmis insallah dogdurur.. ve o geceyi degerlendirdik.. bakalim🙂
Slm kızlar nasılsıniz okudum yazıları elfidam inşallah bu ay olumlu sonuç alacaksın demek geliyo içimden valla bilmiyorum ama inşallah yaniltmaz beni yeni gelen arkadaşlar siz de hoşgeldiniz mc ceylinim özledim sizi. Ya tabi arzumu da ;-) elfidam seni de özledim tabı
Kızlar merhaba son adet tarihin 7 aralık bitiş 13 aralık adetin 5 gün geçmişti dun esimle birlikte olduktan sonra kahverengi lekelenme başladı ped koydum fakat sadece peceteye geliyor deli oldum bugün test yaptım negatif cikti fakat kasik bel karin agrim felaket durumda çok korkuyorum nedeni ne olabilir bu arada 3 aylık evliyim
Bence ovulasyon donemi kanamasi.. hamile olsan bile testle cikmasi suan erken.. yumurta dollemcekde gitcek rahime orda tutuncakda kanda idrarda gorulcek.. buarada uzman olmusum artik🙂)
Bendede seninki gibu oldu buay ama beni acik renk kirmizi hafif bir kandi.. netten bakdim ovulasyon doneminde yumurta catlarken olurmus ve bazen adetten kalan kanlarda olurmus.. yani canim bekliceksin adet gunun nezaman
Duzenli adet goruyosan adet oldugun zamandan tekrar adet gorenr kadar kac gun geciyor bak... kac gunde bir adet oluyosun yani..
Diyelim 28 gunde bir..
28-14=14.gun senin ovulasyon donrmi..
Diyelimji 30 gunde bir..
30-14=16. Gun adet oldugundan itibaren sayacaksin senin ovulasyon donemi onemli gunu...
Sonuc:
Adet oldugun gunder birdahak adet oldugun sure -14 =ovulsyn donmi
canm gecen carsamba gittm adet söktürcü verdi ama ilacta sökmedi anlamdm neden olmadıını 2 gündr maydanoz suyu bugünde sogan suyuna basladımm adet söküo die biliorum o yüzden deli oldumm neden olmuoki yaaaaa
Canim ya cok katip karistirmissin ya ! Hem adet söktürücü hem maydanoz kürü hemde sogan kürü ! Olmaz ki boyle, kendine resmen eziyet etmissin canim benim. Hepsini birak hemen. Hic birsey yapma bir muddet. Bak gor kendiliginden olur adet. Boyle cok piskolojik baski altindasin.