ceylinim:) Daimi Üye Üye 22 Aralık 2014 #10.771 elfidamsanem' Alıntı: Salgammiiii 🙂 hadi erigi anladim da salgam min nesini aserdin canım ? :-D Genişletmek için tıkla ... bilmem canımm cokkk kötü istedi gözümün önüne geldi bi ann acılı böle asermekmi bilmiorum nırmalde böle seyler olmaz belkide psikolojiktir
elfidamsanem' Alıntı: Salgammiiii 🙂 hadi erigi anladim da salgam min nesini aserdin canım ? :-D Genişletmek için tıkla ... bilmem canımm cokkk kötü istedi gözümün önüne geldi bi ann acılı böle asermekmi bilmiorum nırmalde böle seyler olmaz belkide psikolojiktir
limon_limon Daimi Üye Üye 22 Aralık 2014 #10.772 Öğleden sonra yapayım suda içmeyeyim 😉 ama inşallah adet olmam ve sonuç pozitif çıkar dua edin kızlar
Öğleden sonra yapayım suda içmeyeyim 😉 ama inşallah adet olmam ve sonuç pozitif çıkar dua edin kızlar
limon_limon Daimi Üye Üye 22 Aralık 2014 #10.773 arzumgamzem' Alıntı: Idrarının bırıkmesı lazım bence yap gıtsın catlardım merakdan ben yest yok bende sımdı gıdecem kan bercwn bende canımm Genişletmek için tıkla ... Test bende de yok cAnım gidip Alcam bakalım
arzumgamzem' Alıntı: Idrarının bırıkmesı lazım bence yap gıtsın catlardım merakdan ben yest yok bende sımdı gıdecem kan bercwn bende canımm Genişletmek için tıkla ... Test bende de yok cAnım gidip Alcam bakalım
ceylinim:) Daimi Üye Üye 22 Aralık 2014 #10.774 günaydınn kızlar hadi bakalımm güzel haberlerinizi verin bize coook merak yaptıımm yaaa ama ben yapmicam test biraz daaa beklicemm sizin sonuclarınızı merak ettim hadi yapınnnn
günaydınn kızlar hadi bakalımm güzel haberlerinizi verin bize coook merak yaptıımm yaaa ama ben yapmicam test biraz daaa beklicemm sizin sonuclarınızı merak ettim hadi yapınnnn
B bebegımgelsın Forum Okuru 22 Aralık 2014 #10.775 elfidamsanem' Alıntı: Maasallah Subhanallah ne güzel bir Rüya boyle ! Insaallah gerçeklesir hayirlisiyla insaallah....... Ben boyle ruya lar gormedim. Genişletmek için tıkla ... ınsallah cnm sende gorursnde sennde olur ınsallah hayrlsyla
elfidamsanem' Alıntı: Maasallah Subhanallah ne güzel bir Rüya boyle ! Insaallah gerçeklesir hayirlisiyla insaallah....... Ben boyle ruya lar gormedim. Genişletmek için tıkla ... ınsallah cnm sende gorursnde sennde olur ınsallah hayrlsyla
elfidamsanem Daimi Üye Üye 22 Aralık 2014 #10.776 Kizlar kendimi unuttum, Sizin için meraktayim, cokkkkkkk heycanlym ! Biran evvel testlerinizi yapin ve bizede bildirin ya yeter beklettiginiz 🙂
Kizlar kendimi unuttum, Sizin için meraktayim, cokkkkkkk heycanlym ! Biran evvel testlerinizi yapin ve bizede bildirin ya yeter beklettiginiz 🙂
B bebegımgelsın Forum Okuru 22 Aralık 2014 #10.777 kzlar hadı yapn testlerı artk merk edyrz. Arzum bence sen buyk ıhtmal hamlesn nye dersen bu mevsmde erk cok anormal benm yengem ılk gebelgnde nerdyse 1klo erk yyodu her aksm bde yesl zeytn yemstı ılk baslarda snradan cıkolataya dondu 🙂 nerden bulurum dersen bulundugn yerde sebze meyve hali varsa orda bulablrsn
kzlar hadı yapn testlerı artk merk edyrz. Arzum bence sen buyk ıhtmal hamlesn nye dersen bu mevsmde erk cok anormal benm yengem ılk gebelgnde nerdyse 1klo erk yyodu her aksm bde yesl zeytn yemstı ılk baslarda snradan cıkolataya dondu 🙂 nerden bulurum dersen bulundugn yerde sebze meyve hali varsa orda bulablrsn
elfidamsanem Daimi Üye Üye 22 Aralık 2014 #10.779 arzumgamzem' Alıntı: Kızlarrrr kan verdım dua edın Genişletmek için tıkla ... Insaallah hayirlisiyla pozitif tir sonuç. Rabbim canina can katsin
arzumgamzem' Alıntı: Kızlarrrr kan verdım dua edın Genişletmek için tıkla ... Insaallah hayirlisiyla pozitif tir sonuç. Rabbim canina can katsin
arzumgamzem Daimi Üye Üye 22 Aralık 2014 #10.780 İşallah vanlaarr edımın haberı yok gızlı verdım kanı her ayyy adamda hayal kırıklıgı yasamaktan bı hal oldu
İşallah vanlaarr edımın haberı yok gızlı verdım kanı her ayyy adamda hayal kırıklıgı yasamaktan bı hal oldu