Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

işallah hayırlısı olur elacım ama olmazsada cok üzülmeyeğim cünkü daha yeni 3 aylık evliyim,ama belirsizlik içinde olmak cok kötü daha adetime 8-9 gün var nasıl bekleyecem bilmiyorum,işalllah senın hayırlı güzel haberlerını alırız ve sevınırız işallah,dualarım sizlele

slm nur geçmıs olsun oncelıkle canımuc ay once bendede cıkmıstı kist folukul kısttı sende kıde zannedıyorum aynısıdır bu kist yumurtanın catlayamayıp bebek olusamadıgından olusan sıvı canım catlasaymıs bebegın olucaktı bana oyle bılgı vermıstı doktorum bır ay yasmın dıye dogumkontrol ılacı ıctım obur ayda adetle dagılmıstı kıst sanada oyle tedavı etseyde keske doktorun boylece rahat olurdu senın ısmını verdıgın ılacı hıc kullanmadım sadece benım tedavım bu sekıldıtekrar gecmıs olsun canım

çok saol firdevscim doktor zaten söledi yumurtlama kisti falan die bişi ama tam anlayamadım pazzartesi sorcam tekrar

canım bu kadar taktıysan kafana kan testi yaptırsana..için rahat eder böylece..

ya hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum en azından böyle bira daha bekleyim diyorum hayırlısı olmazsa ben bı kan testi yaptırayım eyşancım,
aslında hasta olacakmışım gibi his olmasa içimde hemen yaptırırdım ama olacak hıssı var amaannnnn cok takmıyorum aslında kafaya 3 aylık evliyim 1 aydır düşünüyoruz,bu sitedeki belırtılerı okunca hamılelık belırtılerı cıddı belirtilerim var ama bugun sankı reglı olacakmısm gıbı hıssedıyorum hayırlısı dıyelımmmm
erşancım bide 2 gündür sağ gözümde kalcamda ve sag elımde seğerme var neden acabaaaa:seker:

canım bence bekle biraz daha herşeyde vardır bir hayır hem daha yeni bebk düşünüyorsunuz üzülme sakın bende senin gibi sayılırım 2 ay oldu düşünmeye başlayalı ama hele bu aykinde hesaplamalara bakılırsa yumurtlama günümü 3,4 gün geçmişti biz korunmayı bıraktık olmayacağı belliydi yani inş senin olur ama hadi bakalım hayırlısı canım çalışmalara devammmm:laugh:

canım seğirmelerinin sebebini bilemiycem ama çok fazla kendini dinliyorsun sanırım başka sebeplerdende olabilir bu hissettiklerin..hem daha yeni evliymişin amaann tadını çıkar hayatın🙂

kızlar merhaba tekrarlayayım sorumu cyclo progynova kullanan varmı doktor önemsiz bi kist var deyip verdi kisti geçirmesi için ama bu ilacı alırken hamile kalmam doğru olurmu doktora sordum sorun yok dedi ama ilacın prospektüsünde öle yazmıyo sakıncalı dio. paylaşırsanız sevinirim

bencede ya daha yeni evliyim ve bır aydır düşünmektayiz,artık düşünmicem ,bakalım ne olacak zaten olmazsa üzülmem eşimde cok istemiyooo,yani sırf bu belırtıler benı rahatsız edıyo ve ne oldugunu anlmıyorum,çok sagol arkadsım🙂

bencede sevinçcim daha yeni veee tam gaz devammmm