hermevsim Hamiş Melek Üye 20 Aralık 2014 #10.531 sebepppppppp' Alıntı: Buraya kimse cok takılmiyor galiba Genişletmek için tıkla ... Normalde çok takiliriz ama bu aralar yogun kızlar mc taşınıyo ben dukkana gidip geliyorum elfidam arada yokluyo arzum da öyle ama Ceyli sağolsun burada 🙂 sayfa emin ellerde girdikce cevap yazıyoruz yazmaya çalışıyoruz 🙂
sebepppppppp' Alıntı: Buraya kimse cok takılmiyor galiba Genişletmek için tıkla ... Normalde çok takiliriz ama bu aralar yogun kızlar mc taşınıyo ben dukkana gidip geliyorum elfidam arada yokluyo arzum da öyle ama Ceyli sağolsun burada 🙂 sayfa emin ellerde girdikce cevap yazıyoruz yazmaya çalışıyoruz 🙂
hermevsim Hamiş Melek Üye 20 Aralık 2014 #10.532 arzumgamzem' Alıntı: Sancı yok da mıydem bulanıyo nefen bılmem akıntıda yok dun vardı bugun hşç bişi yok goüslerım agrıması dısında Genişletmek için tıkla ... Arzum inşallah hayırlı haber verirsin bize canım
arzumgamzem' Alıntı: Sancı yok da mıydem bulanıyo nefen bılmem akıntıda yok dun vardı bugun hşç bişi yok goüslerım agrıması dısında Genişletmek için tıkla ... Arzum inşallah hayırlı haber verirsin bize canım
arzumgamzem Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.533 Ayy işallah canımmm bılmıyom takıntıdanda olabılırdıyom amma takdır ılahi 😉
hermevsim Hamiş Melek Üye 20 Aralık 2014 #10.534 arzumgamzem' Alıntı: Ayy işallah canımmm bılmıyom takıntıdanda olabılırdıyom amma takdır ılahi 😉 Genişletmek için tıkla ... Inşallah öyle değildir canım inşallah hamissindir
arzumgamzem' Alıntı: Ayy işallah canımmm bılmıyom takıntıdanda olabılırdıyom amma takdır ılahi 😉 Genişletmek için tıkla ... Inşallah öyle değildir canım inşallah hamissindir
arzumgamzem Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.535 Tum dualarızı içîn herkesden allah razı olsun canlar
limon_limon Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.536 Kızlar durumlar nasıl umutlara devammı ben durumlar iyi
ceylinim:) Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.537 günaydınn hayırlı sabahlar canmm bendede bise yok aynı sizde varmııı
Y yasemin asan Forum Okuru 20 Aralık 2014 #10.539 bendede bişey yok şuan olmasın kızlar herkes dua etsin
S sebepppppppp Forum Okuru 20 Aralık 2014 #10.540 Herkese Günaydın ben geldim kizlar bugün cok güzel bir gün içim içime sigmiyor hala adet olmadım hic belirti yok tek göğüs ağrısı var o kadar
Herkese Günaydın ben geldim kizlar bugün cok güzel bir gün içim içime sigmiyor hala adet olmadım hic belirti yok tek göğüs ağrısı var o kadar