elfidamsanem Daimi Üye Üye 19 Aralık 2014 #10.451 limon_limon' Alıntı: Mutlaka öyle hala üzülmüyorum her kaybediş yeni umut oluyor benim için ve sağlık bir oğlum var 😉 Genişletmek için tıkla ... Allah oglunu bağislasin canim, ve ogluna cok güzel bir kardes versin insaallah
limon_limon' Alıntı: Mutlaka öyle hala üzülmüyorum her kaybediş yeni umut oluyor benim için ve sağlık bir oğlum var 😉 Genişletmek için tıkla ... Allah oglunu bağislasin canim, ve ogluna cok güzel bir kardes versin insaallah
limon_limon Daimi Üye Üye 19 Aralık 2014 #10.452 elfidamsanem' Alıntı: Allah oglunu bağislasin canim, ve ogluna cok güzel bir kardes versin insaallah Genişletmek için tıkla ... Âmin cânim inşallah
elfidamsanem' Alıntı: Allah oglunu bağislasin canim, ve ogluna cok güzel bir kardes versin insaallah Genişletmek için tıkla ... Âmin cânim inşallah
ceylinim:) Daimi Üye Üye 19 Aralık 2014 #10.454 elfidamsanem' Alıntı: Ceylinim hayirli sabahlar olsun, nasilsin Bakim ? Genişletmek için tıkla ... amin hayırlı günler hayırlı cumalar canm ii cook sükür hala adet olmadım bekliorum ve hiç bir belirti yok ne adet belirtisi ne hamişlik öle bekliorum sancım falanda yokk anlamdım neden böle olduunu deişik 🙂 sen nasılsınn cannmm
elfidamsanem' Alıntı: Ceylinim hayirli sabahlar olsun, nasilsin Bakim ? Genişletmek için tıkla ... amin hayırlı günler hayırlı cumalar canm ii cook sükür hala adet olmadım bekliorum ve hiç bir belirti yok ne adet belirtisi ne hamişlik öle bekliorum sancım falanda yokk anlamdım neden böle olduunu deişik 🙂 sen nasılsınn cannmm
S sebepppppppp Forum Okuru 19 Aralık 2014 #10.455 Herkese merhabalar benim adetimin 46 . günü hala adet olmadim tek belirti göğüs ağrısı yardım
limon_limon Daimi Üye Üye 19 Aralık 2014 #10.457 sebepppppppp' Alıntı: Herkese merhabalar benim adetimin 46 . günü hala adet olmadim tek belirti göğüs ağrısı yardım Genişletmek için tıkla ... Nasıl sabrediyorsun canım test yapsana göğüs ağrısı belirti zaten geçen ay aynı durumda arkadaşım öyleydi hamile şimdi
sebepppppppp' Alıntı: Herkese merhabalar benim adetimin 46 . günü hala adet olmadim tek belirti göğüs ağrısı yardım Genişletmek için tıkla ... Nasıl sabrediyorsun canım test yapsana göğüs ağrısı belirti zaten geçen ay aynı durumda arkadaşım öyleydi hamile şimdi
S sebepppppppp Forum Okuru 19 Aralık 2014 #10.458 Cnm iki defa idrar testi negatif bende adet düzensizliği var ama bilemiyorum
S sebepppppppp Forum Okuru 19 Aralık 2014 #10.459 Her ay gecikir böyle ve her ay hüsran yoruldum artık allah kimsenin kucagini bos birakmasin
S sebepppppppp Forum Okuru 19 Aralık 2014 #10.460 Ya bu göğüs t adet öncesi de var gebelik te de var anlamadım gitti