Kızlar yazamıyorum ya maşallah sayfalar da o kadar çoğalmiski okuyamiyomm da ben biliyosunuz en son test yapmıştım negatif ti ondan sonra adet imi bitirdim veee hsg çekildim çok şükür rahim temiz çıktı tüpler de açık bu durumda tek şey beklemek artık kurban olduğum allah kısmet eder inşallah olur hepimiz için kızlar duam allah yüzümüzü güldürsün inşallah 🙂
Merhaba arkadaşlar,
Ben 2 aylık evliyim, bebek için yola girdik. son 1 haftadır adet olacakmışım gibi ağrılarım var normalde bugün başlaması gerekiyordu fakat bugün adet başlamadı. ağrılarım tam gaz devam ediyor. Hamile miyimdir? 🙂
Kızlar yazamıyorum ya maşallah sayfalar da o kadar çoğalmiski okuyamiyomm da ben biliyosunuz en son test yapmıştım negatif ti ondan sonra adet imi bitirdim veee hsg çekildim çok şükür rahim temiz çıktı tüpler de açık bu durumda tek şey beklemek artık kurban olduğum allah kısmet eder inşallah olur hepimiz için kızlar duam allah yüzümüzü güldürsün inşallah 🙂
bekleyelim bakalım ne kadar beklicez artıkk bu ayda 10 gün gecerse gecikme oluo benim adette cünkü hiç belirti yok artıkk bi kasıklarımda sancı var yani normal edet sancısı falan yokk
insallah canmm hayırlısıylaa ama zannetmiorumm yaa bende adet olurum heralde belirti yok ama hayırlısı artıkk sende üzülmeee en kısa zamnda elbett bebiş heberni alcaz senden ben inanıorumm canmmm
gittim canm hiç bi sorunun yok dio hormon testi yaptı normal yumurtalıklar normal dio bende anlamdımm 2 ay düzenli öbür ay 10 gün gecikio deişik yani 🙂
gittim canm hiç bi sorunun yok dio hormon testi yaptı normal yumurtalıklar normal dio bende anlamdımm 2 ay düzenli öbür ay 10 gün gecikio deişik yani 🙂