Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

aynen canmm cook saolunn gercekten cook destek oluosunuz herseyimizi paylasabilioruz hepimiz aynı durumdaız ve anlayabilioruz birbirimizi allah razı olsunn hepinizden ve allah hepimizin kucaını doldursun insallah hayırlısıyla
Canım inşallah senin güzel haberini duyarız valla güzel haber duymaya ihtiyacimiz var umut olursunuz bize benim de adet bitti dün yeni bi aya basliyoz mc diyo ya calismaya devam o hesap duam sizinle

Kızlar yazamıyorum ya maşallah sayfalar da o kadar çoğalmiski okuyamiyomm da ben biliyosunuz en son test yapmıştım negatif ti ondan sonra adet imi bitirdim veee hsg çekildim çok şükür rahim temiz çıktı tüpler de açık bu durumda tek şey beklemek artık kurban olduğum allah kısmet eder inşallah olur hepimiz için kızlar duam allah yüzümüzü güldürsün inşallah 🙂

Canım inşallah senin güzel haberini duyarız valla güzel haber duymaya ihtiyacimiz var umut olursunuz bize benim de adet bitti dün yeni bi aya basliyoz mc diyo ya calismaya devam o hesap duam sizinle
insallah canm bende cook isterim tabiki ama hayırlısı olsunda umutlanmakta istemiorumm cook aslında hüsran oluo yaa hep aynen her ay yeni umudlar ve calısmalara devamm allahımm herkesin gönione göre verir insallah hepimize