aynen canmm cook saolunn gercekten cook destek oluosunuz herseyimizi paylasabilioruz hepimiz aynı durumdaız ve anlayabilioruz birbirimizi allah razı olsunn hepinizden ve allah hepimizin kucaını doldursun insallah hayırlısıyla
Merhaba arkadaşlar,
Ben 2 aylık evliyim, bebek için yola girdik. son 1 haftadır adet olacakmışım gibi ağrılarım var normalde bugün başlaması gerekiyordu fakat bugün adet başlamadı. ağrılarım tam gaz devam ediyor. Hamile miyimdir? 🙂
hayırlısı olsunn canmm yaaa insallah adet deildir yaaaa ama olursanda üzülme dicem ama insan etkilenio her ay bi umud canmm bizm için mc asksınız dedii gibi calısmalara devam adetten sonra artık canmm bende olcam ama gecikecek gibime gelio
Sen beni bilseydin heray adetin ilk gunu agridan komalik oluyodum hastanede yatiyodum serum takiliyodu igne felan..
Sonra bir doktor azaltti bu agrilari ilacla simdi seytan kulagina kursun ilk gun full yatiyorum ama evde..
Cok zor yani simdi 1 gune dayanamiyom Rabbim sabir sifa versin canim
Amin canım Vala bende çok kötü oluyorum normalde hastahaneye gidiyorum da burada uzak diye gidemiyorum yatıyorum ve karın ağrısı için ilaç içiyorum artık yoksa duramıyorum
Merhaba Kızlar
Benim adetim 2 gün gecikti.
her zaman çok düzenli olurum ama bu ay gecikti ve herhangibir adet belirtisi yaşamıyorum henüz.
sizce evde hamilelik testi yapsam sonuç verir mi, ya da biraz daha beklemeli miyim??
Kizlar burdayimmmm geldimmm.. Bu hafta sonu amcam.geldi oyuzdeb hic giremedim..
Sizi ozledim merak ettim heyecanla okudum msjlari ama hamis olan goremedim insallahh arzum elfidan ceylinn guzel haberler verirsiniz..
Bana gelince suanlik hamileligi askiya aldim korunmuyorum ama daha oncelik ev konusu suan..
Basimda askim acaba seb hamilemisin diyen esim olmasa unutcam 🙂)
Cok yorgunum ya bu aksam artik toplanmaya basliyorum
Mc canimm Hosgeldin, anahtari aldin amcani ugurladin yine aramiza dondun 🙂 nasilsin ? Mesajlarini okudum, inan okurken yuzumde gulumseme beliriyor.
Dogru durust adet olmadim hala.... Ama ara sira lekeler devam ediyor. Adet desem sayilmaz, bugün yarin normal adet olurum heralde. Hayirlisi insaallah