yok daaa canm bi gelisme aynı devam edio sancı ama 2 gün var adetimede hayırlısı olsunn baklmm normalde adetim yaklasırken gögüslerim siser agrırdı hiç agrımıo sismedide yine gecikecek sanırım
Canim banada bir ebe kadin demisti ki hamile oldugunu hissettiginde ilk iki üç hafta iliski den uzak dur. Çünkü bebegin tutunmasini engelliyomus galiba, yanlis hatirlamiyosam oyle demisti
amin canım insallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun insallah sen hamişsindir canmm cook istiorum gercekten benim adet düzensiz olduu için bende anlamıorum neden böle ki
Mc canimm Hosgeldin, anahtari aldin amcani ugurladin yine aramiza dondun 🙂 nasilsin ? Mesajlarini okudum, inan okurken yuzumde gulumseme beliriyor.
Dogru durust adet olmadim hala.... Ama ara sira lekeler devam ediyor. Adet desem sayilmaz, bugün yarin normal adet olurum heralde. Hayirlisi insaallah
Insaaallaaahhh olmazzzzsinnnn🙂
Aynen canim cok guzel hafta sonu oldu sanki butun ailem gelmis gibi oldu.. buaksam toparlanmaya baslicaz artik hayirlisiyla bende senin msjlari okudukca heyecanlandim🙂
Slm aleykum hanimlar cumleten 🙂 nasilsiniz bakem ? Ben muallaktayim hala.....
Yeni katilan arkadaslar Hoşgeldiniz..
Allah cumlemizin yardimcisi olsun insaallah..