Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Benim tam 5 gündür kirmizi leke geliyo ara ara gunluk bir veya iki defa. Dikkatli baktigim için goruyorum, yoksa hiç belli bile olmuyor, pedim tertemiz. Ama hala adet olmadim. Adet günüme bugunu saymazsam daha 5 gün var. Az once yine hafif geldi, dedim tamam sabaha adet olucam. Ama hiç adet sancisi yok.

Canim zaten yeterince geçmis vakti, bence bosuna beklemesin hemen yapsin testi, çünkü hemen folik asite baslamasi lazim.
cnm tbıkı testı yapsn ama adet dongusu 32 gun 13 veya 14 unde olmam gerekyrdu dyor bz bu gece 15 ıne gırdk yeternce gecms dedn ama 2gun olack hanı bellı olmaz belkı teste gec dollenmede olablr hayal krıklgna ugramaması ıcn ama kan testı yaptrrsa tbık hemen yarn yaptrsn

sanrm yerlesme kanaması gecrysn daha once byle bsey olmusmuydu hc

sanrm yerlesme kanaması gecrysn daha once byle bsey olmusmuydu hc
Canim tedavilere, klomen e falan basladim aylardan beri yani bu son dort bes aydir, adet tarihime iki gün kala lekeler gelmeye basliyordu Evet, ama Simdi, adetime 10 gün kala basladi lekeler gelmeye hala da geliyo arada, bes gündür boyle. Adetime de bes gün var daha. Gerçekten yerlesme kanamasi olabilir mi ? Ne çok istiyorum oyle olmasini.