elfidamsanem Daimi Üye Üye 12 Aralık 2014 #10.171 ceylinim:)' Alıntı: hayırlısıyla insallah olmazsınn canmm yaaa bende biraz önce kendimi lavaboya zor attım mandalina yedm yer yemezzz attım kendimi lavaboya ne varsa cıkkarttım yaaa Genişletmek için tıkla ... Aaa tesadüfe bakarmisin simdi bende mandalina yedim ama bende hic mide de sikinti yok, ama kasik sancisi devam ediyor
ceylinim:)' Alıntı: hayırlısıyla insallah olmazsınn canmm yaaa bende biraz önce kendimi lavaboya zor attım mandalina yedm yer yemezzz attım kendimi lavaboya ne varsa cıkkarttım yaaa Genişletmek için tıkla ... Aaa tesadüfe bakarmisin simdi bende mandalina yedim ama bende hic mide de sikinti yok, ama kasik sancisi devam ediyor
ceylinim:) Daimi Üye Üye 12 Aralık 2014 #10.172 elfidamsanem' Alıntı: Seninde canim insaallah hayirlisiyla hamile sin de haberini aliriz. Genişletmek için tıkla ... amiinnn insallah canm yaaa allahım hepimizin gönlüne göre versn
elfidamsanem' Alıntı: Seninde canim insaallah hayirlisiyla hamile sin de haberini aliriz. Genişletmek için tıkla ... amiinnn insallah canm yaaa allahım hepimizin gönlüne göre versn
ceylinim:) Daimi Üye Üye 12 Aralık 2014 #10.173 elfidamsanem' Alıntı: Aaa tesadüfe bakarmisin simdi bende mandalina yedim ama bende hic mide de sikinti yok, ama kasik sancisi devam ediyor Genişletmek için tıkla ... benim kasıklarımda bacaklarımda agrı var bide midem bulanıo canmm cıkartıomm ara arada
elfidamsanem' Alıntı: Aaa tesadüfe bakarmisin simdi bende mandalina yedim ama bende hic mide de sikinti yok, ama kasik sancisi devam ediyor Genişletmek için tıkla ... benim kasıklarımda bacaklarımda agrı var bide midem bulanıo canmm cıkartıomm ara arada
elfidamsanem Daimi Üye Üye 12 Aralık 2014 #10.174 ceylinim:)' Alıntı: amiinnn insallah canm yaaa allahım hepimizin gönlüne göre versn Genişletmek için tıkla ... Aamiinn insaallah en guzelini versin rabbim cümlemize
ceylinim:)' Alıntı: amiinnn insallah canm yaaa allahım hepimizin gönlüne göre versn Genişletmek için tıkla ... Aamiinn insaallah en guzelini versin rabbim cümlemize
hermevsim Hamiş Melek Üye 13 Aralık 2014 #10.175 Hu kızlar nasılsinız inşallah bu yılın son ayı ugurlu gelir size
ceylinim:) Daimi Üye Üye 13 Aralık 2014 #10.176 elfidamsanem' Alıntı: Aamiinn insaallah en guzelini versin rabbim cümlemize Genişletmek için tıkla ... amin amin canmm hepimize insallah
elfidamsanem' Alıntı: Aamiinn insaallah en guzelini versin rabbim cümlemize Genişletmek için tıkla ... amin amin canmm hepimize insallah
ceylinim:) Daimi Üye Üye 13 Aralık 2014 #10.177 hermevsim' Alıntı: Hu kızlar nasılsinız inşallah bu yılın son ayı ugurlu gelir size Genişletmek için tıkla ... insallah canmmm hayırlısıylaa
hermevsim' Alıntı: Hu kızlar nasılsinız inşallah bu yılın son ayı ugurlu gelir size Genişletmek için tıkla ... insallah canmmm hayırlısıylaa
ceylinim:) Daimi Üye Üye 13 Aralık 2014 #10.178 iii geceler canlar allah rahatlık versnn tatlı rüyalarrr
arzumgamzem Daimi Üye Üye 13 Aralık 2014 #10.180 Bızım kızlar nerde ya komse gırmıyo sanırım eskısı kadar 😛: