Kizlar arada geliyor yazilarinizi takip ediyorum.. ama artik biraz aksayabilir bende burasi cunki yogun doneme giriyorum tasinma az kaldi.. firsat oldukca gircem.tabiki ve girdimde guzel hayirli haberlerinizi gorurum insallah.. Opulduniz kizlar iyi geceler/ gunaydin🙂
Kizlar arada geliyor yazilarinizi takip ediyorum.. ama artik biraz aksayabilir bende burasi cunki yogun doneme giriyorum tasinma az kaldi.. firsat oldukca gircem.tabiki ve girdimde guzel hayirli haberlerinizi gorurum insallah.. Opulduniz kizlar iyi geceler/ gunaydin🙂
Tecrubelerinden dolayo haklisin emin ol hepimiz bunun farkindayiz hayatim ama iste umut.. Yani elde degilki istwr istemez acaba hamismiyiz diye dusunuyoruz.. burda birbirimize dokuyoruz icimizi.. Rabbim saglikli kucagina almayida nasip etsin canimm bizede senin gibi hamis olmayi insallahhj
Canin sagolsun hermevsim, insaallah bidahaki ay olur. Uzulme canim. Allahin bildigini biz bilemeyiz ki. Vardir elbet bi hayir, vakti zamani gelmemistir belkide.... Rabbim tezden versin insaallah.