M mihrimhesra Forum Okuru 9 Aralık 2014 #10.051 slm kızlar adetıme 10 gun kaldı acaba ıdrar testıyle cıkar mı sonuc
melek cenneti Hamiş Melek 9 Aralık 2014 #10.052 probissever' Alıntı: Anladım canım hayırlısıyla görürüz duyarız inş bebislerimizi 🙂 Genişletmek için tıkla ... İnş canım sigaraya son dyeli 7 saat oldu🙂) sen kullaniyoemusun?
probissever' Alıntı: Anladım canım hayırlısıyla görürüz duyarız inş bebislerimizi 🙂 Genişletmek için tıkla ... İnş canım sigaraya son dyeli 7 saat oldu🙂) sen kullaniyoemusun?
melek cenneti Hamiş Melek 9 Aralık 2014 #10.053 mihrimhesra' Alıntı: slm kızlar adetıme 10 gun kaldı acaba ıdrar testıyle cıkar mı sonuc Genişletmek için tıkla ... Kanda bile çıkmaz daha canım. 1 gün kala cikar idrarda.
mihrimhesra' Alıntı: slm kızlar adetıme 10 gun kaldı acaba ıdrar testıyle cıkar mı sonuc Genişletmek için tıkla ... Kanda bile çıkmaz daha canım. 1 gün kala cikar idrarda.
probissever Daimi Üye Üye 9 Aralık 2014 #10.054 melek cenneti' Alıntı: İnş canım sigaraya son dyeli 7 saat oldu🙂) sen kullaniyoemusun? Genişletmek için tıkla ... Hayır canım kullanmıyorum sende kullanma sakin bebeğin e zarar verir sonra çok uzulursun.
melek cenneti' Alıntı: İnş canım sigaraya son dyeli 7 saat oldu🙂) sen kullaniyoemusun? Genişletmek için tıkla ... Hayır canım kullanmıyorum sende kullanma sakin bebeğin e zarar verir sonra çok uzulursun.
probissever Daimi Üye Üye 9 Aralık 2014 #10.055 mihrimhesra' Alıntı: slm kızlar adetıme 10 gun kaldı acaba ıdrar testıyle cıkar mı sonuc Genişletmek için tıkla ... Canim adetine 1 _2 gün kala bile açık renk olarak ancak görünüyor şimdiden testte görünmesi mümkün değil bence. Sen en iyisi 8 gün falan daha sabret 🙂
mihrimhesra' Alıntı: slm kızlar adetıme 10 gun kaldı acaba ıdrar testıyle cıkar mı sonuc Genişletmek için tıkla ... Canim adetine 1 _2 gün kala bile açık renk olarak ancak görünüyor şimdiden testte görünmesi mümkün değil bence. Sen en iyisi 8 gün falan daha sabret 🙂
melek cenneti Hamiş Melek 9 Aralık 2014 #10.056 probissever' Alıntı: Hayır canım kullanmıyorum sende kullanma sakin bebeğin e zarar verir sonra çok uzulursun. Genişletmek için tıkla ... İnş sürmem bidaha azıma sigara falan.
probissever' Alıntı: Hayır canım kullanmıyorum sende kullanma sakin bebeğin e zarar verir sonra çok uzulursun. Genişletmek için tıkla ... İnş sürmem bidaha azıma sigara falan.
probissever Daimi Üye Üye 9 Aralık 2014 #10.057 melek cenneti' Alıntı: İnş sürmem bidaha azıma sigara falan. Genişletmek için tıkla ... Ins canim içmek istediğinde aklına bebeğini getir 😉
melek cenneti' Alıntı: İnş sürmem bidaha azıma sigara falan. Genişletmek için tıkla ... Ins canim içmek istediğinde aklına bebeğini getir 😉
melek cenneti Hamiş Melek 9 Aralık 2014 #10.058 probissever' Alıntı: Ins canim içmek istediğinde aklına bebeğini getir 😉 Genişletmek için tıkla ... Of of dayanamıyorum🙁((
probissever' Alıntı: Ins canim içmek istediğinde aklına bebeğini getir 😉 Genişletmek için tıkla ... Of of dayanamıyorum🙁((
probissever Daimi Üye Üye 9 Aralık 2014 #10.059 melek cenneti' Alıntı: Of of dayanamıyorum🙁(( Genişletmek için tıkla ... Dayanmalisin canım lütfen bu bebeğinin sağlıklı bir şekilde büyüme hakkı var eğer icer sen sen o hakkı daha doğmadan bebeğinin elinden almış olacaksın 🙁
melek cenneti' Alıntı: Of of dayanamıyorum🙁(( Genişletmek için tıkla ... Dayanmalisin canım lütfen bu bebeğinin sağlıklı bir şekilde büyüme hakkı var eğer icer sen sen o hakkı daha doğmadan bebeğinin elinden almış olacaksın 🙁