14 yasındayım. lise hayatımda yeni arkadaşlar ve çevrem oldu. okulun 3. gününde farketttım duygularımın karıştığını. gunler geçtikce ruh halim degisti. ama hıc bır zaman asıgım demedım dıyemem. cunku bu benı cok zedeler. evet baktııgımda o da baktı, guldugumde o da guldu. ustelık aynı sınıftayız. bu durum bir yandan kotu, bir yandan ıyı. neden kotu dedıgımı bende anlamıyorum tabıı ıyı dedıgımıdee. tam 5 ay gectı ve ben ona hıııc dokunamadım bıle.. ne bılııyım soyle parmagımın ucuyla bıle. cogu kez goz goze geldık. bana baktıgınada denk geldım, ama ben hıc bırzaman bakamadım. baktığımda küçük bir kalp krizi geçiriyorum yada ne bileyim bana her baktığını hissettiğimde. o, müziğe oldukça düşkün biri aslında ortak alanımız müzik. üstelik aynı tarz, metal. konuşursak müzikten konuşuyoruz o da çok naadır. ben bu duyguyu hissettim hissedeli çevrem çok değiştiimi söylüyor. hem de çok fazla değişmişim :/ kendimi içine kapanık biri olarak görüyorum. hic bir şeyi takmıyorum. ister istemez onu düşünüyorum. sadece müzik var. hayatta her şey gereksiz.. ben böyle olsun istemiyorum ama engelde olamıyorum. bi yandan hoşuma da gidiyor. ben saçlarımın düzenliğine hıç önem vermem. okulda sürekli dağınıktır. bir keeresinde kantne 3 arkadaş birlikte inmiştik o da vardı. ben saçlarımın çok dağıldığını farkedip bir arkadaşa sordum. hemen o atıldı; hayır dedi. bu saç güzel ve sana yakışıyor dedi. o an vücudumda tanımadığım bir çarpıntı oluştu. bundan nefret ediyorum diyebilirim çünkü hemen kızarıyorum 🙁 onunla göz göze gelice de kızarıyorum. onunla sınıf arkadaşı olduğumuz halde rahat rahat konuşamıyorum. hep bir çekingenlik utangaçlık ... bu nasıl yenebiliirm bilmiyorum. en kötüsüde bu durumu kimseye açıklayamıyorum. en yakın arkadaşıma bilee. böyle duygu hissedenlerin genellikle çevrelerine pozitif oldukları söylenir. ben tam tersiyim, ne kötü. bazen bana baktğıını hıssediyorum. ben baknca kafasını çeviriyor, sanki bir şeyle uğrasıyor ibi yapıyor. ben ne yaşıyorum o ne yaşıyor anlamıyorum . Aşık olmaktan da korkuyorum ... ne hissettiiğime yardımcı olur musunuz? teşekkürler.. -şeyda.