M Misafir Melek Forum Okuru 4 Aralık 2010 #11 ahahah saat kaç sorusumu? yanlış bir günde 2 kere geliyor saatler ve 2ekz alıyoruz cevapları
M mehmet Forum Okuru 22 Ocak 2011 #12 zeka soruları V_I_P54' Alıntı: 1) Bütün gün boyunca aynı soruyu sorup her seferinde farklı cevap aldığımız soru nedir? 2) Bir otobüsde 7 cocuk var 7 cocugun 7 cantasinda 7 kedi 7 kedinin 7 yavrusu vardir burdaki ayaksayisi kactir? 3) Aşağıdaki dizenin son iki harfini bulunuz. A-D-S-İ-?-? Cok zor degilmi :laugh: Genişletmek için tıkla ... çok kolay ..
zeka soruları V_I_P54' Alıntı: 1) Bütün gün boyunca aynı soruyu sorup her seferinde farklı cevap aldığımız soru nedir? 2) Bir otobüsde 7 cocuk var 7 cocugun 7 cantasinda 7 kedi 7 kedinin 7 yavrusu vardir burdaki ayaksayisi kactir? 3) Aşağıdaki dizenin son iki harfini bulunuz. A-D-S-İ-?-? Cok zor degilmi :laugh: Genişletmek için tıkla ... çok kolay ..
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 19 Şubat 2011 #14 Cevap. 1. Soru cok ama cok sacma 2. Soru 82 ayak sayısı wardır 3. Soru delice bişi :d
M Misafir Forum Okuru 25 Şubat 2011 #15 Enteresan sorular ve verilen cevaplarda oldukça enteresan Bende cevap vermeme hakkımı kullanarak, soruların cevabını merak etme hakkımı kullanıyorum
Enteresan sorular ve verilen cevaplarda oldukça enteresan Bende cevap vermeme hakkımı kullanarak, soruların cevabını merak etme hakkımı kullanıyorum
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 10 Mart 2011 #17 Kolay be 2. soru 70. 3. soru b ve c 1. soru ise Ben acaba güzelmiyim
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 10 Mart 2011 #18 Kolay be pardon 1. soru :: SAAT KAÇ ???????? bU KaDAr Basit Wink
R Rock Metal Forum Okuru 30 Nisan 2011 #20 V_I_P54' Alıntı: 1) Bütün gün boyunca aynı soruyu sorup her seferinde farklı cevap aldığımız soru nedir? 2) Bir otobüsde 7 cocuk var 7 cocugun 7 cantasinda 7 kedi 7 kedinin 7 yavrusu vardir burdaki ayaksayisi kactir? 3) Aşağıdaki dizenin son iki harfini bulunuz. A-D-S-İ-?-? Cok zor degilmi :laugh: Genişletmek için tıkla ... sorunun cevabı 70
V_I_P54' Alıntı: 1) Bütün gün boyunca aynı soruyu sorup her seferinde farklı cevap aldığımız soru nedir? 2) Bir otobüsde 7 cocuk var 7 cocugun 7 cantasinda 7 kedi 7 kedinin 7 yavrusu vardir burdaki ayaksayisi kactir? 3) Aşağıdaki dizenin son iki harfini bulunuz. A-D-S-İ-?-? Cok zor degilmi :laugh: Genişletmek için tıkla ... sorunun cevabı 70