E eylülcan Yeni Üye Üye 16 Ekim 2008 #11 Cevap: en yeni ,en şık ,en güzel gelinlik modelleri benim de seneye düğünüm olacak şimdiden modellere bakmaya başladım bile hepsi çok güzel....
Cevap: en yeni ,en şık ,en güzel gelinlik modelleri benim de seneye düğünüm olacak şimdiden modellere bakmaya başladım bile hepsi çok güzel....
Y yilay_sahkok Yeni Üye Üye 17 Ekim 2008 #12 Cevap: en yeni ,en şık ,en güzel gelinlik modelleri Paylaşım için teşekkürler
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 5 Ekim 2009 #14 çok güzel modeller ama bence gelinlikte kabarıklık olunca daha güzel oluyor,adminim paylaşım için teşekkür
çok güzel modeller ama bence gelinlikte kabarıklık olunca daha güzel oluyor,adminim paylaşım için teşekkür
nira Yeni Üye Üye 13 Ekim 2009 #15 emeğine sağlık cnm ama gelinlik dediğinin etek tarafi kasnağı büyük kocaman kabarık olcak ki gelin olduğun belli olsun tabi bu benim şahsi fikrim
emeğine sağlık cnm ama gelinlik dediğinin etek tarafi kasnağı büyük kocaman kabarık olcak ki gelin olduğun belli olsun tabi bu benim şahsi fikrim
ebraryksl Yeni Üye Üye 14 Ocak 2010 #19 gelinlik denince aklıma kabarık tarzda bişiler geliyor.bunlar sanki bana uzak modeller.