elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #871 Kaçan otobüse son anda Koşarak yetişmek gibi bir şey Sana aşık olmak. Nefes nefese Durduğu için şoföre minnettar... Büyük bir zafer kazanmışçasına mağrur,Yolcularla göz göze gelince mahcup ...Ve tam zamanında binmekle olamayacak kadar mesut
Kaçan otobüse son anda Koşarak yetişmek gibi bir şey Sana aşık olmak. Nefes nefese Durduğu için şoföre minnettar... Büyük bir zafer kazanmışçasına mağrur,Yolcularla göz göze gelince mahcup ...Ve tam zamanında binmekle olamayacak kadar mesut
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #872 Asla Aşk Acısı Çeken Birine Aşık Olmayın.. O Kişi Yaralıdır Ve Yara Bandı Olarak Sizi Kullanır.
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #873 Kım demiş '' En buyuk asklar nefretle Baslar''diye.. Benim En Büyük Nefretim Bir Aşkla Başladı..!
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #874 BiLiyormusun yoLdan geçen Tanımadığım insanLarı senden çok seviyorum ; En azından onLar Bana Zarar vermiyor !
BiLiyormusun yoLdan geçen Tanımadığım insanLarı senden çok seviyorum ; En azından onLar Bana Zarar vermiyor !
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #875 Bu gürültülü sözlerden bıktım sevgilim,gel usulca yanıma otur ve duyup duyabileceğim tek şey kalbinin "Seni Seviyorum" ritmi olsun...
Bu gürültülü sözlerden bıktım sevgilim,gel usulca yanıma otur ve duyup duyabileceğim tek şey kalbinin "Seni Seviyorum" ritmi olsun...
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #876 Kimse benimle oynamıyor diye ağlayan çocuk ! Sen büyü hele, Bak ne oyunlar oynayacaklar seninle".
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #877 Hadi dök içini rahatlarsın diyor herkes. Biraz sen dökülüyor dilimden kızıyorlar.Oysa ki içim dışım hep sen ! Anlamıyorlar . . .
Hadi dök içini rahatlarsın diyor herkes. Biraz sen dökülüyor dilimden kızıyorlar.Oysa ki içim dışım hep sen ! Anlamıyorlar . . .
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #878 Hiç bir Sevap mutLu etmedi Beni ; SenLe Girdiğim GünahLar kadar !
elfce Daimi Üye Üye 26 Şubat 2011 #879 Suç büyüyünce şiir. Saçların çözülünce ihanet olur. Tutamam kendimi.. cinayet olur!
elfce Daimi Üye Üye 26 Şubat 2011 #880 Öyle içten kii. . Öyle yüreğimin en derininde kii yerin. . Çıkarı yok. . Çıkası yok. . Çıkarasım yok