elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #852 Artık ne sıradaki parça sen ol , Nede bana gel; Bence sen biraz dürüst ol ve önce kendine gel".
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #853 Yaptığım şakanın ardından gözlerimin içine bakıp " aşk olsun " dediğin zaman.." keşke "diye can atıyordum..
Yaptığım şakanın ardından gözlerimin içine bakıp " aşk olsun " dediğin zaman.." keşke "diye can atıyordum..
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #854 ♥ Tom ve Jery qibi oLsak hergün kavqa Etsek ama Hiç AyrLmasak ♥
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #855 'Öğrendim ki beni sevmeye NİYETLİ'ymişsin ,Allah kabul etsin sevgilim...''
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #856 Madem oyun oynuyorduk,bu kadar kaptırmışken rolüne,perdeler kapanmadan sonkez,hayran bıraksaydın,alkışlarla uğurlasaydım seni.
Madem oyun oynuyorduk,bu kadar kaptırmışken rolüne,perdeler kapanmadan sonkez,hayran bıraksaydın,alkışlarla uğurlasaydım seni.
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #857 Yanlış adrese gönderilmiş bir mektup gibi, ne olur iade et kendime beni.
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #858 İyi bir evliliğin iki şeye bağlı olduğunu sakın unutma: Birincisi doğru insanı bulmak, ikincisi doğru insan olmak. .
İyi bir evliliğin iki şeye bağlı olduğunu sakın unutma: Birincisi doğru insanı bulmak, ikincisi doğru insan olmak. .
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #859 Düşenin dostu olmaz' der kimileri. Sanki ayakta olanın dostu çokmuş gibi.
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #860 "Akılα gelen, bαşα gelir diyorlαr yα, yαlαn ! Öyle olsα, milyonlαrcα sen düşerdi bαşımα"