elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #861 Zihin, hatırlamasını istediklerinizi unutur, ancak unutmasını istediğiniz şeyleri hatırlar.
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #862 Aslında aşk sana, sende ölüme denksin. Bu yüzden aşka var da sana yok cesaretim.
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #863 - Sevmeyi bilmiyosαn kullαnmα o iki kelimeyi ! "Yani ne sen kirlet ağzını o sözle. Ne de o söz ağlαsın kimin eline düştüm diye"
- Sevmeyi bilmiyosαn kullαnmα o iki kelimeyi ! "Yani ne sen kirlet ağzını o sözle. Ne de o söz ağlαsın kimin eline düştüm diye"
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #864 Yeterince dürüstseniz, fazlasıyla aşık ve gercekten seviyorsanız; Hazırsınız demektir: artık mutsuz olabilirsiniz..
Yeterince dürüstseniz, fazlasıyla aşık ve gercekten seviyorsanız; Hazırsınız demektir: artık mutsuz olabilirsiniz..
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #865 O'nu akLından çıkar diyorlar .. iyi de , ben O'nu akLımLa sevmedim ki ? ♥
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #866 Artık başka biri alacak yerimi. Ve biliyorum zamanla unutacaksın beni, ama sonkez düşün; sevebilir mi seni, benim sevdiğim gibi.
Artık başka biri alacak yerimi. Ve biliyorum zamanla unutacaksın beni, ama sonkez düşün; sevebilir mi seni, benim sevdiğim gibi.
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #867 Seni seviyorum'' kötüye kullanımdan dolayı tedavülden kaldırıldı. Piyasada dolaşanlar sahtedir, kanmayın..
Seni seviyorum'' kötüye kullanımdan dolayı tedavülden kaldırıldı. Piyasada dolaşanlar sahtedir, kanmayın..
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #868 Medeni hal durumuma 'sensiz' yazılmalı artık, O kadar çok sindi ki yokluğun hayatıma...”
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #870 Affet beni Allah'ım... Cehennemin kapısında öyle güzel duruyordu ki dayanamadım...