elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #841 Hayat ÖyLe OyunLar Oynuyor Ki , Nereye Tutunsam Düşüyorum . Tam Da PaLyaçonun Dediği Gibi , 'AğLayamadığımdan GüLüyorumm' !..
Hayat ÖyLe OyunLar Oynuyor Ki , Nereye Tutunsam Düşüyorum . Tam Da PaLyaçonun Dediği Gibi , 'AğLayamadığımdan GüLüyorumm' !..
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #842 - Lütfen... Benden kimseye bαhsetme,nαsıl sevdiğimi hαyαl ederler seni.. Kıskαnırım ..
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #843 Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan, bir günahı, Seni beklediğim kadar..
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #845 Keşke sevgili seçerkende; Yeni MaiL adresi alırken ki gibi 'uygunluğunu kontrol et' butonu olsa 'Uymaz Lan O maLın teki' dese xD
Keşke sevgili seçerkende; Yeni MaiL adresi alırken ki gibi 'uygunluğunu kontrol et' butonu olsa 'Uymaz Lan O maLın teki' dese xD
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #846 - Biг düş göгdüm . Sαnα αşıktım чine .! - Sen bαnα köгdün . Ben sαnα köгdüğüm yine .
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #847 Gitmek unutmak değildir sen bunu çok iyi biliyorsun..! Aklımda gözlerin varken sen buna gitmek mi diyosun?
Gitmek unutmak değildir sen bunu çok iyi biliyorsun..! Aklımda gözlerin varken sen buna gitmek mi diyosun?
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #848 Ben uslu bir aşıktım; Gel Dedin Geldim Sev Dedin Sevdim ßit Dedin ßittim Şimdi Unut Diyorsun Ya Yaramazlıqım Tuttu Unutamıyorum
Ben uslu bir aşıktım; Gel Dedin Geldim Sev Dedin Sevdim ßit Dedin ßittim Şimdi Unut Diyorsun Ya Yaramazlıqım Tuttu Unutamıyorum
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #849 Bαzı insαnlαr çok güçlüdür . Tek bir kelimeyle dünyαnızı αlt üst edebilir . Bαkınız ; 'Ayrılαlım mı ?
Bαzı insαnlαr çok güçlüdür . Tek bir kelimeyle dünyαnızı αlt üst edebilir . Bαkınız ; 'Ayrılαlım mı ?
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #850 Sen beni yüreğinde tαşımαyı bilde , ben soyαdımdαn vαzgeçerim .