elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #831 Evde herşeyi tαmir edebilen erkek ~ Kırdığı kαlbi onαrαmıyosa ' ustα sαyılmaz.
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #832 Duydum ki böbreğinde taş varmış sevgili. . . Kesin kalbinden düşmüştür..
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #833 YoLum ne kadaR uzak oLursa oLsun, Sonunda Sen vaRsan egeR .. Sirtima yükLerim Sevdani Yinede geLirim ♥
YoLum ne kadaR uzak oLursa oLsun, Sonunda Sen vaRsan egeR .. Sirtima yükLerim Sevdani Yinede geLirim ♥
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #834 Kim ne derse desin, Dünyanın en güzel ritmi , o'nun benim için çarpan kalbi olacaktır..
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #835 Kalbim gurulduyor sanırm acıktm. Hadi 'Seni Seviyorum' de bende yiyim.. (=
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #837 Havam bozmaya başladı yine.. Gözlerimde dolmaya.. Sanırım içimde bir yerlere sen yağdı gece gece..
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #839 Gerektiği zaman ağlamaktan çekinme. Çünkü gözyaşları, söyleyemediklerini söylemek içindir"
elfce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #840 Dün eski sevgilimi yolda gördüm, artık ben eskisi gibi değilim dedi, bende artık eskici değilim dedim, sustu..
Dün eski sevgilimi yolda gördüm, artık ben eskisi gibi değilim dedi, bende artık eskici değilim dedim, sustu..