elfce Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #791 bir anda durdu dünya ayrılık vurdu bizi sen ve ben geçmişte bizken biz de bittik neden?
elfce Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #792 €Lden düşme sevdaLar değiL ßenim istediğim ya yüreğinin sahißi oLmaLıyım yada hiçßirşeyin..!!!
elfce Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #793 sonsuza dek yaşayacakmış gibi düşün, yarın ölecekmiş gibi yaşa !
elfce Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #794 Ben CümLe oluP sana DertLerimi AnLatmak İsterdim ama Sen Heb Nokta OluP Beni Susturdunn..!
elfce Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #795 ne parçalanacak diz kaldı ne de kırılacak kalp bak çocukluğumda yok artık ne yapacaksan şimdi yap
elfce Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #796 Geldin чa şimdi herşeч güzel seninle Yürümenin konuşmanın nefes almanın bir başka anlamı var artık Sen varsın чa herşeч bambaşka gözlerimde Hatta kendimi bile unutuчorum seni düşünüчorum diчe
Geldin чa şimdi herşeч güzel seninle Yürümenin konuşmanın nefes almanın bir başka anlamı var artık Sen varsın чa herşeч bambaşka gözlerimde Hatta kendimi bile unutuчorum seni düşünüчorum diчe
L liseli_candy Yeni Üye Üye 19 Ocak 2011 #797 Belkide tek hatamız; Bize sadece elini uzatanlara, bizim kalbimizi uzatmamızdır. "Aynı günde dört mevsime şahit olmak gibi bir şey bu. Önce özlüyor, sonra ağlıyor, akşamları küsüyor, geceleri çok seviyorum".
Belkide tek hatamız; Bize sadece elini uzatanlara, bizim kalbimizi uzatmamızdır. "Aynı günde dört mevsime şahit olmak gibi bir şey bu. Önce özlüyor, sonra ağlıyor, akşamları küsüyor, geceleri çok seviyorum".
elfce Daimi Üye Üye 20 Ocak 2011 #798 Aşk; iki kişinin sokak kavgasına benzer, çünkü ayıran hep bir yabancıdır".
elfce Daimi Üye Üye 20 Ocak 2011 #799 Bir kadın oğlunu aklı başında biri yapabilmek için 20 yıl uğraşır... Ve başka bir kadın gelir 20 dakikada aklını başından alır.. 😀
Bir kadın oğlunu aklı başında biri yapabilmek için 20 yıl uğraşır... Ve başka bir kadın gelir 20 dakikada aklını başından alır.. 😀
elfce Daimi Üye Üye 20 Ocak 2011 #800 Beni Bir Ben Bilirim Birde Beni Yaradan Bana Bir Ben Lazımım Birde Beni Anlayan..!