elfce Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #781 küçükken gözlerimi kaybederim diye ağlamaktan korkardım... şimdi ise, belki bir şans verir kader ikimize diye, gözlerimi feda ediyorum
küçükken gözlerimi kaybederim diye ağlamaktan korkardım... şimdi ise, belki bir şans verir kader ikimize diye, gözlerimi feda ediyorum
elfce Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #783 Hatırlıyor musun ? Bu sabah da senden vazgeçmiştim... Bu akşam da senden vazgeçiyorum . . .
elfce Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #784 Eskiden yeni insanlarla tanışmayı severdim şimdi kime baksam tanıdık geliyor Herkes aynı kişiliğe bürünmüş .
Eskiden yeni insanlarla tanışmayı severdim şimdi kime baksam tanıdık geliyor Herkes aynı kişiliğe bürünmüş .
elfce Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #786 Artık senin gibi şerefsizlere karnım TOK..Oyuna devam romeo..ama artık JuLiet yok!
elfce Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #787 Cep telefonunun mesaj bölümünde bile en az 160 karakter var;ama sende 1 tane bile yok! 😀
elfce Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #788 Ask bir muz kabugudur , dikkat etmezsen ayagin degil , hayatin kayar...!