elfce Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #771 ~ Seviyor'DUM , tɑpıyor'DUM , öLüyor'DUM . Ne qüzeL bir oyun bu - Dum' Dum' Dum kırmızı mum ben bir yɑLɑn uydur'DUM ;D
~ Seviyor'DUM , tɑpıyor'DUM , öLüyor'DUM . Ne qüzeL bir oyun bu - Dum' Dum' Dum kırmızı mum ben bir yɑLɑn uydur'DUM ;D
elfce Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #772 Toprɑk Olsɑm keşke Tɑnri seni benden yɑrɑtmiş Olsɑ.. ~ eninde sonun dönüceqin yine ben Olsɑm.
elfce Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #773 hαγαт ηαSıL qidiγσя " diγє Sσяdu hσćα:- '' Sαğαηαк γαğışLı '' dєdiм αηLαмαdı.. ηєяdєη вiLєвiLiяdi кi hєя qєćє αğLαмαктαη SıяıLSıкLαм σLduğuмu..
hαγαт ηαSıL qidiγσя " diγє Sσяdu hσćα:- '' Sαğαηαк γαğışLı '' dєdiм αηLαмαdı.. ηєяdєη вiLєвiLiяdi кi hєя qєćє αğLαмαктαη SıяıLSıкLαм σLduğuмu..
elfce Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #774 Aynı kağıdın arka ve ön yüzleri gibiyiz. Sonsuza dek beraber; ama hiçbir zaman birbirlerini görmeyen".
Aynı kağıdın arka ve ön yüzleri gibiyiz. Sonsuza dek beraber; ama hiçbir zaman birbirlerini görmeyen".
elfce Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #775 Biz üç arkadaşız 'Ben ,Acı ve mutLuLuk .. Biz sakLambaç oynuyoruz Ve Ben ebe oluyorum; Her zaman acıyı buluyorum. Bazende acı ebe oLuyor Ve beni buLuyor. Tam mutluluğu buldum diyorum O zamanda; 'Çanak Çömlek' Patlıyor...
Biz üç arkadaşız 'Ben ,Acı ve mutLuLuk .. Biz sakLambaç oynuyoruz Ve Ben ebe oluyorum; Her zaman acıyı buluyorum. Bazende acı ebe oLuyor Ve beni buLuyor. Tam mutluluğu buldum diyorum O zamanda; 'Çanak Çömlek' Patlıyor...
elfce Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #776 *Seni benim kadar çok sevenden nefret ediyorum demiş şairin biri.. Oysa ben diyorum ki ; tanımıyorum seni benim kadar çok seveni !
*Seni benim kadar çok sevenden nefret ediyorum demiş şairin biri.. Oysa ben diyorum ki ; tanımıyorum seni benim kadar çok seveni !
elfce Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #777 Bαnα ne kαdαr sevdiğimi sordu ? Sustum.. Ellerimi αçtım. Hαvαyα bαkαrαk şunu dedim.. Ben αnlαtαmıyorum sen αnlαt ♥
Bαnα ne kαdαr sevdiğimi sordu ? Sustum.. Ellerimi αçtım. Hαvαyα bαkαrαk şunu dedim.. Ben αnlαtαmıyorum sen αnlαt ♥
elfce Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #778 Kırgınlığım lunaparkta unutulmuş bir çocuğun nefreti kadar. Sorun atlı karıncalar değil, arkamdan dönüp duran dönme dolaplar !"
Kırgınlığım lunaparkta unutulmuş bir çocuğun nefreti kadar. Sorun atlı karıncalar değil, arkamdan dönüp duran dönme dolaplar !"
elfce Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #779 Senin başını kaldırıp göremediklerin var, Benimse yukardan baktıklarım..
elfce Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #780 Aşk, bazen yıllanmış bir çınarın öksüz kalan son yaprağıdır. Ürpetir seni yalnızlık..Ya vargücünle tutunursun,ya da yere düşer kaybolursun..
Aşk, bazen yıllanmış bir çınarın öksüz kalan son yaprağıdır. Ürpetir seni yalnızlık..Ya vargücünle tutunursun,ya da yere düşer kaybolursun..