elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #601 sen gittin gelmedin deişen bişe olmadı belli ki bu gidiş bana zerre kadar koymadı ..!! 😀
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #603 bu yüreK iLk defa buqün kırıLmıyor ben unuttum desemde yerin haLa doLmuyor...
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #604 dudaklarında hangi alkolü barındırıyorsun.. gülüşün sarhoş ediyor beni
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #606 Kayıplarım çok,ne yazar senide kaybetmişim Ben kimleri tarihe gömdüm,sen bilemezsin Kalbimdeki imparatorluğun efendisi benim Seni az önce idam ettirdim
Kayıplarım çok,ne yazar senide kaybetmişim Ben kimleri tarihe gömdüm,sen bilemezsin Kalbimdeki imparatorluğun efendisi benim Seni az önce idam ettirdim
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #607 Kaybettin Beni ! Ama ÜzüLme .. Sana çok Kız Var Kaldırım Köşelerinde !
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #608 Kör/ebe oynuyoruz, binbir çeşit karaktere bürünerek şu hayat diliminde... ´Ben her dem ebe, sen kör alabildiğine.
Kör/ebe oynuyoruz, binbir çeşit karaktere bürünerek şu hayat diliminde... ´Ben her dem ebe, sen kör alabildiğine.
elfce Daimi Üye Üye 15 Ocak 2011 #610 uNutmadım sevgi sözcükLeRiNi ama uNutmuş gibi davRaNdım,SeNdeN başka hiç kimseye yakıştıRamadım!