elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #581 Şurada burada güçlü adımlarla dolaşmaktansa, doğru yolda sekerek yürümek daha iyidir.
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #582 Bütün Ben'lerimi Alıp Geçeceğim Karşına Teker Teker Sunacağım Sana En Çok Hangisini İstiyorsan Önce Onu ßoğacağım İplerini Çekeceğim Sonuna Dek
Bütün Ben'lerimi Alıp Geçeceğim Karşına Teker Teker Sunacağım Sana En Çok Hangisini İstiyorsan Önce Onu ßoğacağım İplerini Çekeceğim Sonuna Dek
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #583 Yeni bir krize giriyorum ellerim titriyor üzgün değilim ama gözlerim doluyor .. yaşadıqım en büyük aşk sen oLacaksın...
Yeni bir krize giriyorum ellerim titriyor üzgün değilim ama gözlerim doluyor .. yaşadıqım en büyük aşk sen oLacaksın...
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #584 KâŁbimiŋ KırıŁdıqıŋı Görméyé Dâyâŋâmâyâcâqıŋı SöyŁémiştiŋ Kırârkéŋ GözŁériŋi mi Kâpâdıŋ ¿ ?
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #585 Ruhuma Kendimi anLatıyOrm'da ßazen, Cıkıp qitmeK İstiyOr ßedenimden.
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #586 Sevecek Kadar ßirini buLdun ¿ seviLecek Kadar Kendin'de oLdn mu ?
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #587 bu devasa şehrin uçsuz bucaksız sokakLarında seni qörmem.. tesadüf mü yoksa kader mi? sen qüLerken qörmek mi beni üzüyor yksa unutuLduqmu biLmek mi ?
bu devasa şehrin uçsuz bucaksız sokakLarında seni qörmem.. tesadüf mü yoksa kader mi? sen qüLerken qörmek mi beni üzüyor yksa unutuLduqmu biLmek mi ?
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #588 ErkékLér Kédi FamiLyasındandır. ßakarsın TırmaLar. ßakmazsın Kapında AqLar..! 😀
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #589 вeLкi düиγα iÇin öиemLi oLмαyαbiLirsin aмα,вeиiм için düиγaLar кadar öиeмLisin...!!
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #590 artık tüm uykularım sadece ihtiyaçtan... tıpkı sen olmadığın zamanlarda aldığım nefes gibi...